Drama v Ulici: Blanka se stane obětí znásilnění, jak probíhalo natáčení?

Vztahové drama mezi Blankou a Luďkem
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Blanka je z celé situace zoufalá. Rodina je u ní sice stále prioritou, ale Luďka prostě nemiluje. Nechce s ním proto ani žít a hrát si na šťastný pár. Tu opravdovou lásku totiž cítí k Evženovi.Blanku znásilní Luděk, který si chce dokázat, že má ve vztahu vše pevně pod kontrolou.Vilma Nyklová si je jistá, že pro jejího syna Lumíra je nyní tou pravou Ingrid. Znají se léta, Lumírův syn Lexík si s Ingrid rozumí a má ji rád. Právě Ingrid podle Nyklové naprosto přirozeně zaplnila v Lumírově životě prázdné místo po náhle zesnulé manželce Světlaně. 
Co a proč Jakub nevydýchá? Co skrývá ve své třinácté komnatě?  
+ 2 fotky+ 3 fotky

V seriálu Ulice dojde k něčemu hroznému, Blanka v podání herečky Lindy Rybové se stane obětí znásilnění. Jak se herec Vasil Fridrich alias Luděk připravoval na natáčení nepříjemných scén, ve kterých ublíží Blance?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 02. 2022 16:10

Vasil Fridrich říká, že o této situaci věděli s Lindou Rybovou dlouho dopředu, ale stejně nebylo jednoduché se připravit. „Bylo velmi nepříjemné natáčet násilí, kterého se Luděk na Blance dopouštěl. Samozřejmě se na place ve skutečnosti nikomu nic zlého nedělo, přesto na něj nevzpomínám rád. Zanechalo ve mně nesmírně tísnivý pocit. Diváky čeká dramatický děj, který si zaslouží pozornost,“ prozrazuje okolnosti natáčení herec Vasil Fridrich.

Jak se dramatická událost na Blance podepíše, to můžete sledovat v seriálu Ulice každý den v 18:25 na TV Nova.

Blanka obětí znásilnění

Blanka si začíná uvědomovat, že její současná situace je neudržitelná. Miluje Evžena, chce být s ním, ale tuší, že rozchod s Luďkem nebude jednoduchý. Přesto by ji ani nenapadlo, kam až je Luděk ochoten zajít, aby dokázal, kdo je u nich doma pánem...

Abych to mohl zahrát, musel jsem nejprve pochopit Luďkovu vnitřní logiku. Takže můžu říct, že ho chápu, přesto ho nemohu žádným způsobem obhájit. Jeho chování je ve všech směrech za hranou a nepřípustné,“ vysvětluje Vasil Fridrich způsob, jak se na scénu znásilnění připravoval.

V rámci osvěty se tvůrci Ulice i tentokrát rozhodli oslovit organizaci Bílý kruh bezpečí. V pátek 11. února budou hosty Snídaně s Novou prezidentka této organizace Petra Vitoušová společně s hercem Vasilem Fridrichem.

Dostane Ája od Mária krabičku s prstýnkem?

Mário miluje Áju celým svým srdcem a nejraději by jí snesl modré z nebe. Přichystá proto velké narozeninové překvapení, jehož součástí je také šperk v charakteristické krabičce... Jak Ája zareaguje, až krabičku otevře? Co se v ní skrývá?

I u Nyklů se dočkáme překvapení. Vilma Nyklová si je jistá, že pro jejího syna Lumíra je tou pravou Ingrid. Znají se léta, Lumírův syn Lexík si s Ingrid rozumí a má ji rád. Proto také Nyklovou potěší, když Ingrid s Lumírem oznámí celé rodině velkou novinku. Jak to spolu skutečně mají?

Jakubova třináctá komnata

Jakuba láká adrenalin spojený s výjezdem do terénu a napínavá akce, kdy je cítit drama. Požádá proto majora Hermana, aby se mohl stát součástí týmu během vyšetřování nového případu. Herman to smete ze stolu. Jedno přání však Jakubovi přeci jen splní. Postará se mu o pořádné vzrůšo, aniž by tušil, že se tím trefí do jeho citlivého místa. Co Jakub nevydýchá a co skrývá ve své třinácté komnatě?

Tento týden v Ulici něco zamává i s Prokopem, který se hned ráno dozví od táty šokující novinku. Oporu najde v Magdě a Mirkovi, ale má to malý háček. Mirek sice dokáže spoustu věcí pochopit, ovšem i u něj mají jisté věci své meze. Jak se Magdina snaha povzbudit Prokopa podepíše na jejím vztahu s Mirkem?

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články