Eva Hacurová z Ulice je těhotná: Bude to holka, nebo kluk? A jak se to odrazí na její roli v seriálu?

Eva Hacurová z Ulice je těhotná: Bude to holka, nebo kluk? A jak se to odrazí na její roli v seriálu?
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Herečka Eva Hacurová ze seriálu Ulice je těhotná.Eva Hacurová čeká se svým snoubencem, hercem Kryštofem Vondráčkem, prvního potomka.Téma rodičovství bude aktuální i příští týden v Ulici. Alici totiž začínají tikat biologické hodiny, ale podstatně starší Bedřich se už na další dítě zřejmě necítí.Jaké rozhodnutí Alice s Bedřichem nakonec učiní? A kam se jejich vztah posune?+ 3 fotky+ 4 fotky

Představitelka Alice ze seriálu Ulice Eva Hacurová (28) je těhotná. Za pár měsíců se stane maminkou a jak sama říká: „Už se to nedá utajit.“ Prvního potomka čeká se svým snoubencem, hercem Kryštofem Vondráčkem. Jak těhotenství ovlivní její roli v Ulici?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 02. 2022 12:35

Herečka Eva Hacurová se rozhodla jít s pravdou ven, těhotenství už se totiž nedá utajit. „Je to pravda, čekáme holčičku. Naše rodina by se měla rozšířit do konce dubna,“ usmívá se. Nastávající rodiče už dokonce mají pro dcerku vybrané jméno, které prý bude poměrně netradiční, ale zatím si jej chtějí nechat pro sebe.

Eva Hacurová trpí celé těhotenství nevolnostmi

K otázkám na nastávající mateřství se představitelka Alice vyjadřuje upřímně. Těhotenství bych rozhodně neoznačila za nejhezčí období v životě ženy. Jako všichni nastávající rodiče se na malou nesmírně těšíme. Ale těhotenství jako takové nebylo jednoduché a hraní pro mě bylo občas trochu za trest. Zjistila jsem totiž, že ranní nevolnosti mohou být i celodenní záležitostí, a to klidně i několik měsíců... Hormony také pracují, takže radost se dlouho mísila se strachem, abychom byly s malou obě v pořádku. Až teď začínám být ve větší pohodě,“ přiznává herečka otevřeně.

Jak to bude s její postavou Alice v Ulici?

Už teď má představu o tom, kdy by se mohla vrátit do práce: Herectví miluju a věřím, že se brzy vrátím na plac. Jak to bude s mojí postavou v Ulici, to vám zatím neprozradím, brzy se vše dozvíte.“

Téma rodičovství bude aktuální i příští týden v Ulici. Alici totiž začínají tikat biologické hodiny, ale podstatně starší Bedřich už se na další dítě zřejmě necítí. Jaké rozhodnutí partneři nakonec učiní? A kam se jejich vztah posune?

To a mnohem víc můžete sledovat každý všední den od 18.25 na TV Nova.

Na první fotografii herečky Evy Hacurové s bříškem se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články