Andílek na nervy: Tajemství natáčení filmu – horečky, jízda na traktoru i vystřižená scéna, kterou neměl nikdo vidět

Andílek na nervy: Tajemství natáčení filmu – horečky, jízda na traktoru i vystřižená scéna, kterou neměl nikdo vidět
Zdroj: TV Prima
Rodinná komedie Andílek na nervy vypráví příběh o mladé dívce, která se po smrti své matky musí naučit žít na vesnici.
Pavel Řezníček během natáčení nezvládl jízdu traktorem a málem narazil do stromu.
Anna Kadeřávková natáčela i s vysokými horečkami.
Adam Mišík se stromu vyhýbat nemusel, ale absolvoval důkladný kurz řízení traktoru. 
+ 2 fotky+ 3 fotky

Natáčení rodinné komedie Andílek na nervy připravilo herečce Anně Kadeřávkové a zpěvákovi Adamu Mišíkovi nejednu pernou chvilku. Navíc byla z filmu vystřižena scéna, kterou neměl nikdo vidět. Jaká tajemství ukrývá film o holce z města, která se přestěhuje na vesnici?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 11. 2020 16:00

Na film Andílek na nervy se můžete podívat dnes ve 20:15 na TV Prima. Dospívající módní blogerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda půjde do dětského domova, nebo k otci na vesnici. Nakonec zvolí vesnici, i když svého otce nikdy neviděla. Místní obyvatelé na ni působí jako exoti. Sice poslouží jako inspirace pro její blog, sžít se s nimi však moc neumí. Po nějaké době se celá situace uklidní. Na obzoru se ovšem objeví nová hrozba.

Role na tělo a horečky

Role módní blogerky byla pro herečku Annu Kadeřávkovou jako ušitá. „Miluji módu,“ řekla. „Někdy se mi stává, že ve výloze zahlédnu něco, co vypadá moc hezky. Řeknu si, že si to jen vyzkouším a půjdu. Někdy to ale skončí tak, že ještě proběhnu dalších dvacet obchodů a nakoupím si celý šatník. Jindy mi stačí jenom mikina a tepláky,“ dodala herečka. Natáčení komedie si velmi užila, ale několik dní bylo velmi náročných. Onemocněla, a musela tak pracovat s vysokými horečkami. Harmonogram byl neúprosný.

Traktor

Na zpěváka Adama Mišíka čekala během natáčení jedna výzva – naučit se řídit traktor. Kvůli tomu musel absolvovat důkladné školení. Tehdy mu bylo 18 let a s řízením měl jen velmi chabé zkušenosti. „Táta nikdy neřídil,“ prozradil. „Máma řidičák měla, ale nikdy nejezdila. Já to zkoušel jen jednou na poli ve starém autě, pak až v autoškole, kterou jsem nakonec udělal na třetí pokus.“ 

Pavel Řezníček však s traktorem skoro havaroval. Když se točila scéna se závodem těchto zemědělských strojů, nedařilo se mu nastartovat. Po několika pokusech motor konečně naskočil, herec však zařadil moc velkou rychlost a špatně vybral zatáčku. Opodál stojící strom stihl minout jen o chlup.

Scéna, kterou neměl nikdo vidět

V Andílkovi na nervy si krátkou roli zahrála také Miss České republiky Jana Doleželová. Její scéna byla však nakonec vystřižena. A kdyby minulý rok na sociálních sítích nezveřejnila, jak sama uvedla, „podpultovou“ fotku, zůstalo by to asi dál tajemstvím.

„Někdy se prostě nezadaří,“ poznamenala Doleželová, která se mimo jiné živí i jako lékárnice. Na oné fotce je spolu s již zmíněným Pavlem Řezníčkem a herečkou Lindou Rybovou. Kromě Andílka se také objevila v Bestiáři, Pekle s princeznou či v romantice Miluji tě modře. Z těchto filmů ji naštěstí nevystřihli.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Andílek na nervy

TV Prima: Andílek na nervy

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články