Zpěvák Adam Mišík slaví 22. narozeniny: Znáte další perspektivní zajíčky českého showbyznysu?

Mišík je slavný zpěvák, herec i tanečník.
Zdroj: Profimedia
David Gránský je momentálně hvězdou seriálu Modrý kód.Mišík se rád stylizuje do Justina Biebera.Vojta Kotek zabodoval s komedií Snowboarďáci.Adam Mišík patří mezi lamače dívčích srdcí.+ 6 fotek+ 7 fotek

Mladý zpěvák Adam Mišík se stal miláčkem diváků díky účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas a následně ve StarDance. Dnes patří mezi nejžádanější zajíčky českého showbyznysu a filmové, televizní i muzikálové role se mu jen hrnou. Kteří z kolegů mu ale šlapou na paty?

Petra Járková
Petra Járková 07. 05. 2019 08:00

To, že máme spoustu charismatických herců či zpěváků, víme už dávno. Jenže ani mladší generace se nenechá zahanbit. Je tu dost kluků, kteří by stáli za hřích, takoví koloušci. Nejedna slečna má jejich plakát vylepený v pokojíčku na zdi a sní o tom, jaké by to bylo, kdyby ji alespoň políbil. O koho že to vlastně jde?

Přinášíme šest nejsladších hošánků, kteří plní televizní obrazovky, dětské pokojíčky a srdce pubertálních fanynek.

Adam Mišík

O Adamovi jsme se již zmínili. Syn slavného táty začal jako zpěvák, ale nevyhýbá se ani hraní, objevil se už v pár filmech, díky nimž pobláznil hlavu nejedné puberťačce. Nikoliv nadarmo se mu říká český Justin Bieber, do jeho stylu se Adam i stylizuje. Ale opět vás, holky, musíme zklamat. Další z koloušků, co je šťastně zadaný. Ale co není, může být!

Zdeněk Piškula

Bývalý přítel youtuberky Teri Blitzen se proslavil především pohádkou Tři bratři, kde si získal poměrně širokou základnu fanynek. Ještě aby ne. Je to hezounek s rozkošnou tvářičkou a pohledem neviňátka. Na to taky určitě sbalil dceru Jitky Asterové Aničku Linhartovou.

Vincent Navrátil

Mladší brácha Agáty Prachařové Vincent Navrátil nejdřív hrát nechtěl, ale pak se nechal zlákat pozlátkem světa své mámy Veroniky Žilkové a začal v seriálu Cesty domů. Herecký svět se mladému herci zalíbil, hlavně to, jak kolem něj skotačily holky. Vídat ho teď můžete třeba v seriálu Ulice, kde hraje aktivního šprta.

David Gránský

Bývalý finalista X Factoru dostal puberťačky do kolen svým vzhledem roztomilého medvídka stejně jako jeho kolega Zdeněk Piškula. Sice nevyhrál, ale v šoubyznysu zůstal a dodnes vystupuje v různých muzikálech, kde sklízí úspěch. Hraje v seriálu z lékařského prostředí, moderuje nejrůznější televizní relace a musíme uznat, že mu to jde.

Vojta Dyk

Sice už není ve věku ostatních zmiňovaných, ale stále vypadá jako mladíček, i když je to táta od rodiny. Nadaný herec a zpěvák si je moc dobře vědom nejen svých kvalit na pódiu, ale i toho, že se narodil jako krasavec. Na koncertech dívky vždy omdlévaly jen z Vojty. Jenže ten už je těžce zaháčkovaný, Táňa Vilhelmová si ho hlídá jako oko v hlavě. Vojtu momentálně můžete vídat jako porotce v show The Voice.

Vojta Kotek

Kdo by si nepamatoval Snowboarďáky, kde byl herec až nebezpečně roztomilý. Sice už je z toho modrookého nesmělého kluka muž, který se vrhl na režii, ale stále má u žen velký úspěch. Jenže podle svých slov je velký workoholik, takže není snadné s ním vydržet. Vyprávět by o tom mohla nejedna kráska.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články