Nová hvězda českého showbyznysu: Filmová plátna dobývá Ostravák Vojtěch Babišta

Vojta Babišta je úspěšný a talentovaný herec a model
Zdroj: Instagram.com
Vojta je bratrancem modelky a manželky Tomáše Berdycha EsterBabištu jste mohli vidět v poslední době v několika filmových i seriálových rolíchVojta módu miluje a rád vyhledává trendyStal se tváří značky BANDI VAMOS+ 6 fotek+ 7 fotek

Novou hvězdou českého šoubyznysu je Vojtěch Babišta. Charismatický herec má za sebou účinkování v oblíbených seriálech, jako je Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód nebo Ulice. V roli záchranáře se objevil i v televizním filmu Dukla 61.

Redaktor
Redaktor 29. 11. 2018 22:23

Vojta Babišta se momentálně objevuje všude. Vidět jsme ho mohli ve dvou seriálových projektech a jednom filmovém. 

Také nafotil dvě velké kampaně pro společnost BANDI Vamos, se kterou spolupracují i jeho kolegové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě  Martin Stránský a Petr Štěpánek, a velkou energetickou firmu Big Shock. 

Vzhledem k tomu, že má Vojta slušně našlápnutou i modelingovou kariéru, fotil pro jeden z nejprestižnějších salonů v Praze a prošel se na přehlídce v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Week.

Zájem o mladíka je i v oblasti reklamy, natočil jeden spot pro TV Prima se Zdeňkem Polhreichem a dva videoklipy s předními umělci českého showbyznysu. V prosinci se objeví v televizní reklamě spolu s dalšími herci pro módní značku, jejíž je tváří.

„Jelikož miluju zvířata, podpořím charitativní akci Psí osobnost. Takže pokud mě chcete vidět, určitě se tam také zastavte,“ zve všechny milovníky zvířat na akci mladý talent.

Vojta chystá také vlastní kolekci bot, kterou chce ukázat veřejnosti během příštího roku. Teď už si dává do konce roku pauzu a připravuje se na Vánoce.

„Jsem rád, že si momentálně můžu odpočinout a věnovat se rodině. Je toho opravdu hodně a potřebuji načerpat novou sílu a energii do dalších projektů. Jsem moc rád a vážím si každého dalšího projektu a zájmu klientů. Snažím se dávat vždy maximum do každé práce a ukázat, že jsem profesionál a že mám mezinárodní úroveň,“ říká Vojta, kterému ambice rozhodně nechybí a jistě o něm ještě mnohokrát uslyšíme.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články