5 úžasných rolí Johnnyho Deppa. Tento skvělý herec rozhodně není jen Jackem Sparrowem

Depp je jako chameleon. Dokáže zahrát jak blázny, tak charakterní role.
Zdroj: pixabay
Depp je jako chameleon. Dokáže zahrát jak blázny, tak charakterní role.Na své role se důkladně připravuje.Ve filmu hledání Země Nezemě dokázal, že umí zahrát i role charakterní.Střihoruký Edward dojímá i po tolika letech.+ 1 fotka

Johnny Depp je momentálně jedním z nejtalentovanějších a nejvytíženějších herců Hollywoodu. Své role si vybírá s pečlivostí a s rozvahou a postavy, které ztvárnil, se divákům celkem lehce pamatují, protože se většinou jednalo o velké podivíny a tak trochu blázny. Podívejte se, jaké krásné a zároveň podivné role tento skvělý herec zahrál.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 05. 06. 2018 11:48

Jack Sparrow

Deppa tato role proslavila tak monumentálně, že se jí už asi nadosmrti nezbaví a navždy v ní bude zaškatulkován. Tato bláznivá postava věčně opilého a mazaného piráta vystřelila Deppa mezi pravou hollywoodskou smetánku a do kapsy mu přihrála opravdu krásný honorář. Kvůli Deppovi si diváci film oblíbili a on se tak stal hlavním tahounem celého filmu.

James Mathew Barrie

V dojemném filmu Hledání Země Nezemě dokázal, že umí hrát nejenom potrhlé blázny, ale také velké charakterní role. James Mathew Barrie skutečně existoval. Napsal slavnou pohádku Petr Pan a v tomto filmu sledujeme, jak příběh vymýšlí. Inspirací k sepsání Petra Pana jsou mu osiřelí chlapci.

Gilbert Grape

Ve filmu Co žere Gilberta Grapa sklízel herecké ovace sedmnáctiletý Leonardo DiCaprio, který ve filmu hrál postiženého bratra Johnnyho Deppa hrajícího hlavní postavu. Leonardo opravdu vyšvihl na svůj věk dokonalý herecký koncert, ale o hereckém umu Deppa se už tolik nemluvilo. A to je škoda, protože byl také skvělý. Depp filmu dává to pravé ,,srdíčko“. Jako jediný z mála herců totiž dokáže pouhým pohledem vyjádřit velkou škálu emocí. Proto je také hodně obsazovaný.

Střihoruký Edward

Dojemný příběh nedokončeného díla, které přežilo vlastního stvořitele, dojímá i tolik let po svém uvedení. Režisér nebyl nikdo jiný než sám velký Tim Burton a tento film je to nejlepší, co kdy natočil. Jeho podání posmutnělého Edwarda vystaveného maloměstskému životu a první lásce by rozesmutnilo i zatvrzelého cynika.

Sweeney Todd

Další film, který režíroval Tim Burton. Jde o muzikál, ve kterém Depp hraje holiče, který podřezává své zákazníky. Film je muzikálem a Depp v něm byl nucen i zpívat. A jak je vidno, není jen skvělým hercem, ale také velmi dobrým zpěvákem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články