Jitka Ježková z nového seriálu Chlap: Tomáše Maštalíra jsem si musela vygooglit

Jitka Ježková z nového seriálu Chlap: Tomáše Maštalíra jsem si musela vygooglit
Zdroj: Herminapress
Herečku Jitku Ježkovou budeme od 10. března vídat na TV Nova jako ředitelku nemocnice v novém seriálu Chlap.Jitka Ježková se živí především jako divadelní herečka a jak nám prozradila, po covidové pauze se na pódia pomalu znovu vrací. Herečka Jitka Ježková má o třináct let staršího manžela Milana.Dcerce Elišce je jedenáct let a s maminkou Jitkou Ježkovou občas chodí do společnosti. + 2 fotky+ 3 fotky

Půvabnou blondýnku Jitku Ježkovou (43) si možná pamatujete z filmu Báječná léta pod psa. Od 10. března ji budeme pravidelně vídat na televizi Nova v novém seriálu Chlap. Jak prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, svému manželovi doma říká o něco důvěrněji...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 02. 2022 12:00

Nový seriál televize Nova z lékařského prostředí se jmenuje stručně a jasně Chlap. Zajímalo nás proto, jak se herečka Jitka Ježková dívá na mužský svět a jak se jí se seriálovým ,chlapem', slovenským hercem Tomášem Maštalírem, na novém projektu pracovalo.

Jitka Ježková: Přátel mám hodně, muže jen jednoho

Můj pohled na mužský svět je veskrze pozitivní," směje se křehká blondýnka, která v seriálu hraje ředitelku nemocnice a bývalou manželku hlavního hrdiny. „Já slovo chlap moc nepoužívám. Asi jen když chci zdůraznit, že by se nějaký muž měl chovat jako chlap. Svému muži říkám ,můj muž' prakticky od začátku, takže už dvacet let od chvíle, kdy jsme spolu začali chodit. Nevím, proč bych měla říkat přítel. Přátel mám hodně, ale muže jenom jednoho," argumentuje Jitka Ježková, která má se svým mužem Milanem jedenáctiletou dcerku Elišku.

„Našemu hlavnímu hrdinovi se v seriálu stane něco zásadního a on se s tím nějakým způsobem musí vyrovnat. Uvidíme, jestli se s tím vyrovná jako chlap," zdůrazňuje herečka zásadní moment seriálu, kdy se hlavní postavě, geniálnímu diagnostikovi Ondřeji Frankovi, v důsledku nehody vymaže z paměti dvanáct let života.

Tomáš Maštalíra hledala Jitka Ježková na internetu

Seriálového exmanžela Jitky Ježkové a hlavní postavu ztvárnil charismatický slovenský herec Tomáš Maštalír, který je na Slovensku idolem mnoha žen. V Česku ovšem zatím tolik známý není. „Přiznávám, že jsem ho před naším setkáním vůbec neznala, takže jsem si ho musela vyhledat na internetu. A zjistila jsem, že je to jeden z nejslavnějších slovenských herců, tudíž jsem se za svou neznalost zastyděla," přiznává herečka v materiálech TV Nova.

Od té doby ale na svého seriálového exmanžela pěje jen samou chválu. „Při natáčení jsem zjistila, jak obrovský profesionál to je, to se mi opravdu moc líbí. Navíc je příjemný, pohledný a skvěle hraje, co víc si můžeme přát?" usmívá se Jitka Ježková.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články