Český film Přijde letos Ježíšek? Ve filmu najdete i soukromé fotografie Abrháma a Šafránkové

Vánoční čas umí přinášet podivuhodné příběhy, vtipné historky i nostalgii. Přijde letos Ježíšek? je příběh dvou rodin, které se rozhodly, že Vánoce jsou prostě od toho, aby se konaly dobré skutky, přání se plnila za každou cenu,   a aby na zázraky věřily nejen děti.
Zdroj: TV Nova
Vánoční čas umí přinášet podivuhodné příběhy, vtipné historky i nostalgii. Přijde letos Ježíšek? je příběh dvou rodin, které se rozhodly, že Vánoce jsou prostě od toho, aby se konaly dobré skutky, přání se plnila za každou cenu a aby na zázraky věřily nejen děti.Šarmantní šedesátník José (Josef Abrhám) se vrací po třiceti letech z emigrace v Mexiku do rodné Prahy.Podlehne totiž naléhání  své mexické manželky Dolores.Ta věří, že pro jejich dceru Penélope, která se marně snaží otěhotnět, je poslední nadějí zázrak, který by v předvánočním čase mohlo splnit slavné Pražské Jezulátko.+ 7 fotek+ 8 fotek

Přijde letos Ježíšek? je český film z roku 2013 režisérky Lenky Kny. Vánoční romantická komedie je zasazena do zasněžených lokací mystické Malé Strany a Starého Města.

Petra Járková
Petra Járková 17. 12. 2019 16:00

Vánoční čas umí přinášet podivuhodné příběhy, vtipné historky i nostalgii. Přijde letos Ježíšek? je příběh dvou rodin, které se rozhodly, že Vánoce jsou prostě od toho, aby se konaly dobré skutky, přání se plnila za každou cenu a aby na zázraky věřily nejen děti.

Láska v reálu

Představitelé hlavních rolí Josef Abrhám a Libuše Šafránková jsou v osobním životě partnery, proto ve filmu můžete vidět i fotografie z jejich reálného soukromého života.

Hlas Jurčové

Jedná se o první český film, ve kterém Danica Jurčová nebyla při postsynchronech předabována jinou herečkou. Doposud tak činily Andrea Elsnerová a Jitka Ježková.

Bohuslav Sobotka

V záběru, kdy Květa vystupuje z auta a přechází silnici, je možné zahlédnout v horním rohu tehdejšího předsedu ČSSD Bohuslava Sobotku.

Mexičanky a čeština

Mexické herečky samozřejmě neuměly česky, představitelka Josého dcery Penélope se ale naučila vše nazpaměť.

Seznámení na festivalu

S mexickým koproducentem Edherem Camposem se tvůrci filmu seznámili na karlovarském festivalu.

NA SNÍMKY Z FILMU PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA FILM PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? SE PODÍVEJTE DNES OD 18 HODIN NA TV NOVA

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články