5 nejoblíbenějších ženských vánočních dárků: S čím letos Ježíšek zaručeně zaboduje?

Ženy prostě dárky milují!
Zdroj: Profimedia

Ženy prožívají Vánoce jinak než muži. Intenzivněji, citlivěji, ale i materiálněji. Ženy prostě mají dárky rády. Ty barevné balíčky zavázané stuhou přitahují jejich pozornost. A když je v nich navíc dárek, který už si dlouho chtějí koupit, pocitu bezmezného štěstí už nic nestojí v cestě.

Petra Járková
Petra Járková 29. 11. 2019 11:43

Všechny ženy se chtějí líbit a je úplně jedno, pokud některá tvrdí něco jiného. Ve skrytu duše by chtěla vyzkoušet ty nejluxusnější krémy, kvalitní šminky a jiné kosmetické vychytávky každá. A když se jedná o boty nebo kabelky? Tak tam už jde přímo o posedlost.

Pokud čte tento článek muž, najde zde naprosto zdarma návod, jak o Vánocích udělat šťastnou každou ženu. Stačí, když se při výběru dárků bude inspirovat naším seznamem a jeho každoroční problém, čím oslnit, je vyřešen.

A pokud jde o ženy, ty se samozřejmě také rády inspirují nějakým tím tipem na dárek pro kamarádku, sestru nebo třeba i samy pro sebe. No a co si budeme povídat, není nic snazšího, než nechat na notebooku otevřenou webovou stránku právě tohoto článku a čekat, až si ho váš milý všimne. A jednou to přijde, nebojte!

Kvalitní dekorativní kosmetika

Mejkap.net

Na kvalitní šminky si potrpí každá žena. Jde přece o něco, co si nanášíme na pleť každý den, proto je samozřejmé, že nás zajímá, z čeho jsou vyrobeny. Ženy milují stíny. Pokud s nimi umí správně zacházet, mohou ze sebe pokaždé udělat někoho jiného. Jednou ženu vamp a podruhé třeba romantickou naivku. Krásnou a pestrou paletu stínů seženete  na eshopu www.mejkap.net.

Profusion paletka očních stínů Festival splní přání každé ženy, ať už budete chtít jemné denní líčení, výrazný večerní make-up a nebo trošku bláznivější look! V paletce se nachází 35 očních stínů různých barev, najdete tam zástupce tmavých, světlých, matných i třpytivých odstínů.

Krásná pleť je známkou spokojené ženy

Notino.cz

Letošní Vánoce mohou být plné luxusní péče o pleť díky krásným dárkovým setům FOREO. Švédská beauty-tech značka uvedla na český trh 3 sady ve stylu „Picture Perfect“, které se skládají z oblíbených FOREO produktů, aby splnily sny všem milovníkům krásy. Sady obsahují přístroje pro dokonale čistou pleť z řady LUNA, inovativní masku UFO a pro sportovní nadšence limitovanou edici – sadu čištění pleti po sportu, která dokonale vyplňuje prázdné místo mezi péčí o pleť a péčí o sebe.

Energii a sebevědomí dodají šperky

Svetmineralu.cz

Velmi oblíbené jsou v dnešní době šperky a přívěsky z minerálů, které dodávají našemu tělu potřebnou energii. Povedeným vánočním překvapením může tedy být například krásný náramek Strom života, který je složen z křišťálu a achátu. Tyto vzácné kameny  působí proti smutku, podporují sebevědomí, mírní deprese a dodávají odvahu. Pokud ho tedy bude žena pravidelně nosit, bude ji nejen zdobit, ale i pomáhat.

Boty nebo kabelka nesmí pod stromečkem chybět

Different.cz

Štědrý večer bez dárku v podobě nových botiček nebo kabelky by prostě nebyl ten pravý. A pokud se jedná o značku Tommy Hilfiger, tou chybu neuděláte nikdy. Vzhledem k počasí volte nadčasové boty, které můžete nosit ideálně celou zimu. Takové jsou právě dámské kožené boty Tommy Hilfiger, které disponují kožíškem po celém vnitřku boty, tudíž bude vaše nožka v teploučku. O tom, že na noze vypadají skvěle, netřeba více mluvit!

Trocha pobavení na večer do postýlky

Intimity.cz

Trocha luxusního zpestření vašeho milostného života v podobě párového vibrátoru LELO TIANI 2 navrženého tak, aby jej mohly použít ženy při milostném spojení, bude pod stromečkem zlatým hřebem večera.

Díky nové technologii SenseMotion a bezdrátovému dálkovému ovládání, které navíc vibruje se stejnou intenzitou jako masážní strojek, přístroj reaguje na sebemenší změnu směru pohybu ovládáním a mění tak vibrační profil. To ale není vše – přizpůsobivý tvar těla vibrátoru Tiani představuje maximální pohodlí a vzrušení pro oba partnery. Masážní strojek i ovládání má sametově jemný povrch ze silikonu, je dokonale tichý, vodotěsný a s luxusním švédským designem.

Vy nyní můžete získat na nezlevněné zboží slevu 20 % po zadání slevového kódu EOM19. Slevu lze uplatnit do 31. 12. 2019 v butiku Intimity, Benediktská 8, Praha 1, nebo na stránkách www.intimity.cz.

Související články

Další články