Po čem ženy touží? Po vánočních dárcích zaměřených na krásu a zážitky!

Po čem ženy touží? Po vánočních dárcích zaměřených na krásu a zážitky!
Zdroj: Pinterest

Ženy chtějí být rozmazlovány, hýčkány a obdarovávány. Není tedy nic jednoduchého udělat jim opravdovou radost. Sáhněte tedy raději po našich osvědčených tipech, vhodných pro rozmazlování něžných poloviček, a nemusíte se bát protáhlého obličeje nebo neupřímného úsměvu.

Speciální projekt
Speciální projekt 04. 12. 2019 14:58

Krása, požitky a zážitky - tři věci, které ženy milují od nepaměti. Pokud tedy nakombinujete vánoční dárky v tomto duchu, můžete si být jisti, že se setkáte s nefalšovanou radostí. A o tom přeci Vánoce jsou!

Vzhůru za zážitky

www.campleaders.com

Pokud vaše partnerka, kamarádka nebo sestra ráda cestuje a učí se novým věcem, pak volte variantu zážitkového dárku. Program Camp Leaders od společnosti Smaller Earth nabízí jedinečnou možnost zažít na vlastní kůži úžasné léto v americkém kempu. Díky tomuto programu můžete poznat skutečnou Ameriku a spřátelit se s dalšími účastníky ze všech koutů světa. Nejen že díky Camp Leaders získáte nezapomenutelné zážitky, neocenitelné zkušenosti a skvělé přátele, ale jako bonus můžete po práci v kempu cestovat až 30 dnů po USA a navštívit svá vysněná místa.

Pryč s nežádoucím ochlupením

http://www.provisage.cz/

 

Ženské tělo bez nežádoucího ochlupení by mělo být v dnešní době naprostým standardem. Pokud chcete ženě ušetřit čas nebo vás vytáčí, kolik času tráví v koupelně, pak pro ni zvažte dárek v podobě laserového odstranění chloupků. Doporučit můžeme kliniku PRO visage, která disponuje přístrojem Mediswiss Nomia. Přístroj patří do nejnovější generace v oblasti laserového odstranění chloupků. Účinně a natrvalo je odstraní i z těch nejnedostupnějších míst. Je vhodný pro všechny fototypy pleti. A protože všechny chloupky na těle nerostou rovnoměrně, je nutné zákrok opakovat přibližně 4-6x. Interval se volí podle toho, jakou lokalitu těla chcete epilovat.

Sklenička bublinek na dobrou náladu

Mionetto

Neexistuje snad žena, která by nemilovala Prosecco. A v čase Vánoc ho každá vypije víc než dost. Ať už za účelem uklidnit se při předvánočním shonu, nebo následně při sváteční pohodičce s rodinou a přáteli. Prosecco Mionetto přišlo se stylovou novinkou - dárkovým balením. Tady tedy s vánočním dárkem rozhodně nemůžete šlápnout vedle! Prosecco z hroznů odrůdy Glera je charakteristické svou oblastí výroby. Mohou jej vyrábět pouze vinaři v severní Itálii v oblasti Veneto a Friuli Venezia Giulia. Produkce tradičního šumivého vína se stala chloubou regionu a proslula po celém světě.

Perlová elegance

www.buka.cz

Perly vyjadřují eleganci. A takový náramek z nich podtrhne přirozenou krásu každé ženy. Perly s grácií oslní při mimořádných příležitostech. Uspokojí dámy i s velmi vytříbeným vkusem. Poddejte se jednoduchosti, atraktivnímu i decentnímu designu perlových náramků od BUKA jewelry a spolehněte se, že se perlový náramek stane vaším věrným společníkem a symbolem vaší krásy. Dárek pro náročnou ženu jak vyšitý!

Originální kabelka

www.different.cz

O bag je italská značka kabelek, které miluje celá módní Evropa a ani Čechy nejsou výjimkou. Oblíbené typy kabelek O bag Mini, Brush, Chic nebo Moon najdete všechny na Different.cz. Kabelky O bag jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, a tak jsou omyvatelné a přitom vypadají opravdu luxusně a stylově. Není tedy divu, že téměř každá žena touží po své vlastní a pokud ji nalezne pod stromečkem, štěstí bude veliké, to nám věřte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články