Podzimní outfit podle zpěvačky Myleene Klass: Červený kostýmek vás rozzáří, přitom zůstanete elegantní

Podzimní outfit podle zpěvačky Myleene Klass: Červený kostýmek vás rozzáří, přitom zůstanete elegantní
Zdroj: Profimedia
Myleene Klass v neonově červeném kalhotovém kostýmu, který doplnila černými sandály na klínku a zlatými šperky.Červený blejzr. MOHITO, 499 KčČervené sako s knoflíky. Erika FASHION, 800 KčČervené straight fit kalhoty CAMAÏEU. ZOOT, 539 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Podzim klepe na dveře a módní inspirace není nikdy dost. Oblečte se po vzoru britské zpěvačky a moderátorky Myleene Klass (44), která vsadila na červený kalhotový kostýmek, a chybu určitě neuděláte.

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 08. 2022 09:00

Pomalu se blíží okamžik, kdy dáme sbohem letním šatům a sukním a začneme z hloubi skříní vyndávat podzimní kousky. Pokud byste svůj šatník ráda rozšířila o nový trendy outfit, máme pro vás jeden tip. 

Nestárnoucí trend jménem kalhotový kostýmek

Nadčasová kombinace kalhot a saka inspirovaná pánských oblekem je v módě již řadu let. Současné kostýmky již sice nemají tak výrazné ramenní vycpávky, jako tomu bylo v 90. letech minulého století, na jejich popularitě jim to ale neubralo. 

Kalhotový kostýmek má tu výhodu, že se hodí prakticky kamkoliv a sluší všem ženám. Pouze je třeba zvolit vhodný a dobře padnoucí střih. Zatímco ženy s postavou ve tvaru X se nemusejí bát ani kratšího blejzru, ženy s plnějšími křivkami by měly dát přednost delšímu saku, které zakryje drobné nedokonalosti. 

Velmi oblíbené jsou poslední dobou oversized kostýmky, pod které se vám pohodlně vejde i slabší svetrový rolák, takže se nemusíte bát, že by vám během chladnějších dnů byla zima.

Podzimní outfit podle Myleene Klass

Britská zpěvačka a moderátorka Myleene Klass je vyhlášenou milovnicí módy. Sympatická brunetka má navíc nádhernou postavu, takže jí sluší téměř cokoliv a je pro mnoho žen inspirací. 

Jeden její outfit padl do oka i nám. Jedná se o červený kalhotový kostýmek, který Myleene doplnila o černé lodičky s platformou, šperky ve zlatém designu a větší sluneční brýle

Výhodou dámských kostýmů je také to, že i když vsadíte na výraznější barvu, stále budete díky jeho střihu působit elegantně a stylově

Inspiraci na červený podzimní outfit po vzoru Myleene Klass si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články