10 nejvýraznějších outfitů z cen Grammy 2022: Fialový vodopád, moderní mini i dramatický rozparek

10 nejvýraznějších outfitů z cen Grammy 2022: Fialový vodopád, moderní mini i dramatický rozparek
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee.cz
Fialová róba hudebnice Yoly se stala jednou z nejvýraznějších celého předávání cen Grammy 2022.Herečka Erica Cobb dorazila na večírek, který se konal 1. dubna jako součást oslav předávání cen Grammy a nesl název Black Women In Media, ve smyslném elegantním bílém overalu s průhlednými rukávy a částmi nohavic.Herečka Yahne Coleman zřejmě dobře ví, že minisukně jsou letos trendy. Tato v modrém designu v kombinaci s topem ve stejném odstínu a růžovými lodičkami působí skutečně stylově. Zpěvačku Carrie Underwood nebylo možné na červeném koberci v pompézní princeznovské žluto-zlatavé róbě přehlédnout. + 2 fotky+ 3 fotky

V neděli proběhl 64. ročník slavnostního předávání prestižních hudebních cen Grammy. Vedle známých tváří mohli diváci obdivovat také pestré outfity, které zpěváci a zpěvačky při této příležitosti oblékli. Přinášíme vám desítku těch nejzajímavějších.

Dana Klementová
Dana Klementová 05. 04. 2022 09:00

Udílení cen Grammy mělo původně proběhnout 31. ledna 2022. Kvůli zhoršené pandemické situaci spojené s koronavirem si však umělci přišli pro sošky zlatých gramofonů až 3. dubna. Jak jim to na červeném koberci slušelo a kdo byl se svým outfitem k nepřehlédnutí? 

Hudební ceny Grammy 2022

Hudební ceny Grammy v USA pravidelně uděluje Národní akademie hudebního umění a věd za mimořádné úspěchy v hudebním průmyslu. Oproti předešlým ročníkům byl letošní slavnostní večer výjimečný především proto, že na něm prostřednictvím videa promluvil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, jenž vyzval přítomné, aby i nadále podporovali Ukrajinu, která již více než měsíc čelí ruské invazi

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)

Vítězové cen Grammy 2022

Písní roku se stala skladba Leave the Door Open od skupiny Silk Sonic. Sošku za objev roku si odnesla zpěvačka Olivia Rodrigo a hlavní cenu za album získal pianista Jon Batiste za album We Are.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený chrissy teigen (@chrissyteigen)

Módní policie z Grammy 2022

A jelikož nejsou hudební ceny Grammy pouze o hudebním umu, ale také o módě, vybrali jsme 10 outfitů, které nás zaujaly už na první pohled. Prohlédnout si je nyní můžete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články