Finále Muže roku ovládla modrá: Heidi Janků se zahalila do peří a Konvičková vynesla šaty za 400 korun

Finále Muže roku ovládla modrá: Heidi Janků se zahalila do peří a Konvičková vynesla šaty za 400 korun
Zdroj: Herminapress
Jitka Sedláčková přišla na finále Muže roku se svým partnerem Pavlem Töpferem. Herečka zvolila sametový komplet v modré barvě, který svou výraznou barvou suploval večerní róbu. S ohledem na věk paní Sedláčkové působí elegantním a nenuceným dojmem.Do modré barvy se zahalil také stylista Kája Pavlíček se svým doprovodem. Pánové oblékli královskou modř, ke které se hodí střídmé doplňky v černé barvě.Modrou róbu oblékla také princezna z pohádky Řachanda, Denisa Pfauserová. Jako jedna z mála zvolila velkou večerní, což je s ohledem na slavnostní událost skvělá volba.Modré šaty oblékla i herečka Veronika Jeníková (vpravo). Nejde o velkou večerní, ale v kombinaci s černým sáčkem herečka působí neméně slavnostně. Kolegyně Michaela Dolinová (vlevo) překvapila světlejším tónem vlasů a odvážnějším výstřihem.+ 15 fotek+ 16 fotek

Finále soutěže Muž roku je za námi. Vítězem letošního ročníku se stal mladík s číslem 12, Matěj Švec. Posvítili jsme si na outfity, které pro tuto slavnostní příležitost oblékly pozvané známé osobnosti. Kdo měl problémy s délkou šatů či kalhot a jaké je tajemství koktejlek Heidi Janků?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 08. 2022 12:00

Vítězem soutěže se stal třiadvacetiletý Matěj Švec, který se živí jako fitness trenér. Magazínu Lifee.cz prozradil, že ho do soutěže přihlásila maminka. Netušila, že mu rozhodnutím změní život a pošle ho do rozbouřených vod českého showbyznysu. Na druhém místě skončil programátor Filip Šanda a třetí příčku obsadil Leon Vonaký z Chomutova, který je profesí kadeřník. Leon mimochodem patřil mezi favority zpěvačky Heidi Janků, která měla z jeho umístění velkou radost. „Exotiku mám ráda," netají se zpěvačka.

Petru Janů neužije na opulentní róby

Slavnostní událost si v Náchodě pochopitelně nenechala ujít řada známých osobností, mezi kterými nechyběla zpěvačka Petra Janů nebo hvězda seriálu Život na zámku, Kateřina Macháčková. Muže tyto dámy hodnotily kritickým okem a na přetřes večer pochopitelně přišly také róby, které oblékly pozvaní hosté.

„Na dlouhé večerní šaty mne neužije, nejlépe se opravdu cítím v kalhotách a halence," vysvětlovala nám legenda hudební scény Petra Janů, která letos slaví dvojité jubileum - sedmdesátiny a padesát let na hudební scéně.

Šedesátnice Sedláčková předvedla, jak se to dělá

Večeru nicméně vévodila modrá barva, do které se zahalily herečky Jitka Sedláčková, Denisa Pfauserová nebo stylista celebrit Kája Pavlíček se svým partnerem. Jitka Sedláčková, hvězda seriálu Polda, přišla v doprovodu svého přítele Pavla Töpfera, a chytře zvoleným outfitem dokázala, že by se ani dámy po šedesátce neměly bát výraznějších odstínů. Oblékla sametový komplet v barvě královské modře a na červeném koberci byla díky tomu k nepřehlédnutí.

Parádu uděláte i v šatech za 400 korun

V listopadu oslaví šedesátiny také zpěvačka Heidi Janků, která oslnila černými koktejlkami ozdobenými aplikací podobající se pštrosímu peří. „Nejsou z půjčovny, jsou moje a jsem na ně pyšná, protože jsem je pořídila za zvýhodněnou cenu. Kupovala jsem je za polovic. Nemyslím si, že by šaty měly být za každou cenu drahé, důležité je, jak se v nich cítíte," míní Heidi, která si v zákulisí soutěže notovala s kolegyní Markétou Konvičkovou. Tu prý vyšly její flitrované růžové šaty na necelé čtyři stovky, ovšem parádu v nich udělala velkou.

Jak to přítomným dámám slušelo se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články