Jitka Sedláčková ze seriálu ZOO o mužích: Jsou to křehké bytosti, zaslouží si mimořádnou péči

Jitka Sedláčková ze seriálu ZOO o mužích: Jsou to křehké bytosti, zaslouží si mimořádnou péči
Zdroj: Herminapress
Před šedesátkou se herečka Jitka Sedláčková rozhodla dát šanci svému ctiteli, majiteli restaurací Pavlu Töpferovi.A je to láska jako trám! Chodí spolu zamilovaně do společnosti a vypadají nesmírně spokojeně.Pavel Töpfer je bratrem známého herce Tomáše Töpfera.Herečku Jitku Sedláčkovou pravidelně vídáme na televizních obrazovkách v seriálu ZOO.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herečka Jitka Sedláčková (61) prožívá šťastné období. Nejenže nemá nouzi o práci, ale nedávno se také zamilovala - randí s bratrem herce Tomáše Töpfera Pavlem (73). A pokud platí to, co sdělila v rozhovoru pro Lifee.cz, musí se u ní starší z bratří Töpferů mít jak v ráji. Muže si totiž Jitka hýčká.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 05. 2022 08:00

„Známe se z mé původní restaurace u dálnice a pak jsme se potkávali na trhu, já ji chtěl pozvat na kafe, to odmítla. Pak jsem jí tam chtěl koupit něco do šesti korun, to se jí taky nezdálo. Prostě nechtěla, nechtěla,“ vyprávěl restauratér Pavel v talkshow Jana Krause. Pak jsem ji potkal a ptá se: 'Jak se máš?' Já na to, že dobře, zvýšili mi důchod o 560 korun, a najednou řekla: 'Ty máš velký barák, nepotřebuješ uvařit, uklidit?' Úplně se to obrátilo,“ vzpomíná Pavel Töpfer na začátek jejich vztahu.

S Jitkou Sedláčkovou jsme se potkali v divadle Semafor, kam ji přítel galantně doprovodil. Přilákalo ji nejen vystoupení kolegyně Dáši Zázvůrkové, ale také Jiří Suchý a Jitka Molavcová. Měla k tomu své důvody.

Sledovala jste Semafor během své kariéry?

Já jsem v Semaforu dokonce hrála v představení Nevěsta prodaná Kubovi. To si pan Suchý možná už ani nepamatuje. Hráli jsme to na Slovensku, dělala jsem záskok a hrála jsem v tom dva roky.

Připomenete se mu dnes?

No jistě, až ho uvidím, hned se přihlásím. On bude tvrdit, že si to pamatuje, ale já si myslím, že ne.

Jak se vám teď daří?

Točím seriál ZOO, končí seriál Polda a doufám, že bude další série. Vyhrožují, že bude poslední a to já bych nechtěla. Kéž by byla ještě jedna! Účinkuji také v Divadle Bez zábradlí v muzikálu Cabaret. Zkoušíme také představení s pěti holkama - Pavla Tomicová, Martina Preissová, já, Natálie Řehořová a Dáša Zázvůrková. Chtěly bychom tak vyzvat partičku mužů, hodily bychom jim rukavici do ringu.

Co vaše představení Můžem i s mužem? Pokud vím, vystupují tam s vámi Dáša Zázvůrková, Kaira Hrachovcová a Vanda Hybnerová.

Možná se tam udá nějaká změna, protože jedna z nás se rozhodla, že chce skončit. Uvidíme, zda ji nenahradíme někým jiným.

Jak se díváte právě na tyhle odvěké souboje mezi muži a ženami? Mají v současné době ženy navrch?

Nad tím nepřemýšlím, to je pro mě moc komplikované. Prostě mám muže ráda, fandím jim a myslím, že jsou to velice křehké bytosti a zaslouží si mimořádnou péči. Snažím se žít přirozeně.

Jak jste přečkali dvouletou covidovou pauzu?

Já jsem velká milovnice lockdownů! Opravdu. To, že se všechno zastavilo a lidé přestali šílet... Já rozhodně nepatřila do klubu těch, kteří by si na to stěžovali. Byla jsem neskutečně klidná a šťastná. Byla jsem hezky v tichu a bylo mi krásně. Nádherné období!

Co jste tedy dělala? Třeba práce na zahrádce?

Chodila jsem třikrát denně běhat! Byla jsem na zahradě na chalupě a sportovala jsem.

Udržujete si tento návyk dodnes?

Už chodím běhat jen jednou denně, ale pořád chodím a to je hlavní. Mám trošku problémy s achillovkama. V létě bychom s partnerem rádi odjeli na Sicílii, pokud nám to vyjde. Ale víte co? Já nic neplánuju, žiju ze dne na den. Vlastně ani nevím, co za den je zítra.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články