Richard Tesařík o své fyzické kondici: Při lockdownu jsem buď vařil, cvičil nebo kouřil

Richard Tesařík o své fyzické kondici: Při lockdownu jsem buď vařil, cvičil nebo kouřil
Zdroj: Herminapress
Richard Tesařík v kostýmu supa z muzikálu Mauglí zapózoval s redaktorkou Lifee.cz.Richard Tesařík si ze sebe na jevišti dokáže udělat legraci. Vtipný kostým supa mu práci výrazně ulehčuje.
Richard Tesařík si zahrál také v seriálu Ohnivý kuře na televizi Prima.Nezkazí zábavu a do společnosti chodí moc rád. Richard Tesařík je ozdobou každé párty.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zpěvák Richard Tesařík sice za čtyři roky oslaví osmdesátku, nejen kvůli početným závazkům v divadlech se ale neustále udržuje v kondici. Redakce Lifee.cz s ním mluvila během oprašovací zkoušky muzikálu Mauglí. Prozradil nám mimo jiné, co mu narušuje jeho vytrvalé snahy o pekáč buchet na břiše.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 01. 2022 09:00

Richarda Tesaříka donutila ke cvičení přísná proticovidová opatření. Musel jsem se během lockdownu nějak zabavit, tak jsem na sobě začal pracovat. V létě jsem často plaval, chodím i teď, a také občas zajdu do posilovny. Udržoval jsem se prostě v kondici, abych zůstal ve formě, to bez legrace,” říká Tesařík, který v muzikálu Mauglí obléká mimo jiné vtipný kostým supa. Ten má v horní části jen průhlednou síťovinu a diváci tak mohou během představení v Divadle Kalich posoudit, jak moc Richard Tesařík při pandemii nezahálel. 

Schody si Richard Tesařík dává poklusem

Hraju ještě v plzeňském divadle v představení Do naha. Takže jistě pochopíte, že člověk musí pořád nějak vypadat. Navíc je tam hodně tancování, a tak jsem si přes lockdown naordinoval poklusem schody, abych to představení udýchal,” pochlubil se zpěvák. Vzápětí si však začal sypat popel na hlavu.

Jenže do toho jsem taky začal strašně kouřit, protože odcvičeno máte rychle, a potom se začnete nudit. Už se to ale snažím omezovat,” dodává kajícně Tesařík, „bylo plno volna, takže jsem buď vařil, cvičil nebo kouřil!

Další pohřební blues Richarda Tesaříka

Na muzikálu Mauglí, který měl premiéru téměř před deseti lety, si Tesařík pochvaluje dvojroli supa a moudrého slona. Během své supí etudy sklízí smích dětí i dospělých. Stejně jako v Hamletovi, kde jsem zpíval ten známý hit Celý život kopu hrob, i tady mám takové pohřební blues. Raději nechci vědět, proč mě do takových rolí autoři obsazují. Nechci se v tom pitvat,” uzavírá sup Tesařík a přidává ještě perličku ze zákulisí: „Já vám řeknu, co mě na tomhle muzikálu ještě baví - můžu si do divadla přijít až o pauze, když už se všichni hodinu potí na jevišti. Přijdu, slíznu smetanu a jdu domů!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články