Nohy jsou to poslední, co ještě můžu ukazovat, říká Heidi Janků o své zálibě v minisukních

Heidi Janků (59) o své zálibě v minisukních: Nohy jsou to poslední, co ještě můžu ukazovat
Zdroj: Herminapress
Heidi Janků se rok před šedesátkou pyšní skvělou postavou a štíhlýma nohama.Díky tomu si může směle dovolit i minisukni nebo krátké šaty.Heidi Janků s prezidentem soutěže Muž roku Davidem Novotným.Finalisté soutěže Muž roku 2022 v těchto dnech trénují na soustředění nedaleko Rakovníku. Heidi Janků se za nimi vypravila, aby je okoukla a pokochala se pohledem na jejich těla.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka Heidi Janků oslaví v listopadu už šedesáté narozeniny, na svůj věk ale rozhodně nevypadá. Působí vitálně, a dokonce boduje v anketách o nejhezčí nohy českého showbyznysu. V rozhovoru pro Lifee.cz Heidi prozradila svůj trik na dokonalou postavu po padesátce a odhaluje také netradiční výživová doporučení, která dostala od svého lékaře.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 08. 2022 12:00

Zpěvačka Heidi Janků nesměla chybět na soustředění finalistů soutěže Muž roku 2022. Jak by podle ní měl ideální chlap vypadat? A jak by o sebe měly ženy dbát, aby i po padesátce vypadaly jako věčně mladá Heidi? „Odjakživa mám štíhlé nohy, a proto v poslední době říkám, že nohy jsou to poslední, co ještě můžu ukazovat," směje se zpěvačka.

Jak hodnotíte letošní finalisty Muže roku?

Zatím jsem chlapce viděla jen velmi zběžně, ale stačila jsem si všimnout, že nám zde nechybí exotika - a to mě docela baví. Moc se těším na finále v Náchodě.

Jak by měl podle vás vypadat Muž roku?

Krása by mu pochopitelně neměla chybět, a také charisma, říkejme tomu jakkoli. Musí mít v sobě něco, co na první pohled zaujme ženu, ale také porotu. Měl by být vysportovaný a pokud by měl zaujmout konkrétně mě, tak by mu neměl chybět smysl pro humor. Měl by mít rád muziku a život.

Je pro vás důležitější vzhled, nebo moudrost?

Nevím, jestli je možné od těchto kluků ještě očekávat moudrost. Tady je určitě na prvním místě vzhled. Na druhé straně se ale moudrost a krása nevylučují. Byť jsou ti kluci vysportovaní, nemusejí mít místo mozku jen sval. Budou mezi nimi i tací, kteří jsou příjemní, nevím, jestli moudří, ale rozhodně vzdělaní a s přehledem. Právě to by mělo k této soutěži také patřit.

Jak se v kondici udržujete vy osobně?

Já hodně chodím. Pořídila jsem si psa a chodíme na procházky. Ve svém věku už jsem také snížila přísun potravin - to spalování už je trochu jiné. Neomezuji se v jídle nijak zásadně ani necvičím.

Takže byste čtenářkám Lifee.cz doporučila právě chůzi?

Myslím, že chůze je přirozený pohyb a když trochu přidáte do kroku, jde vlastně o účinné aerobní cvičení. Nerada běhám, to nemám ráda.

Kolik kilometrů třeba týdně nachodíte?

Nevím, kolik týdně, ale když jsem doma a nepracuji, s pejskem chodím denně minimálně třikrát. Když byl ještě malý, tak jsem si to měřila, a takových deset kilometrů denně určitě nachodím. Jen u nás chodím po rovince a když potom s Edou přijedeme na hory a je to trošku do kopce, tak se zadýchávám.

Jaká je Eda rasa?

Je to malý knírač. Respektive on není úplně malý, je trochu přerostlý - papírově je ovšem malý knírač.

Existuje nějaký beauty trik, který dodržujete?

Večer se velmi pečlivě odličuji. Důležité je také pokožku důkladně promazat. Nevím, jestli je to beauty trik, myslím, že by to pro ženu měla být samozřejmost. To už musí být velký mejdan, abych se večer neodlíčila!

Kolik takových mejdanů máte?

Já si ten život docela užívám, ale snažím se to korigovat tak, abych i z divočejších večírků odcházela v takovém stavu, abych se mohla hezky odlíčit. Za poslední rok jsem se neodlíčila snad jen jednou.

Nedávno jste se objevila na Lifee.cz mezi ženami s nejhezčíma nohama u nás. Co na to říkáte a jak o ně pečujete?

Ano, viděla jsem to. Já si myslím, že štíhlé nohy buď máte, nebo nemáte. Můžu chodit na pedikúru, abych je měla upravené. Odjakživa mám štíhlé nohy, a proto v poslední době říkám, že nohy jsou to poslední, co ještě můžu ukazovat.

Možná je zpevňujete právě tou chůzí.

Já nikdy netrpěla na celulitidu, ale zdá se mi, že mám nohy stále hubenější a hubenější. Asi mi odchází svalová hmota, nevím.

Dodržujete nějakou dietu?

Ano, ale je to dieta ze zdravotních důvodů, protože mám onemocnění střev a nemůžu si dovolit přepálit množství zeleniny a ovoce - nesmím moc vlákniny. Mám takovou zvláštní dietu. Měla bych být na knedlíkách a bílém pečivu.

A to děláte?

To samozřejmě nedělám, protože bych vypadala právě jako ten knedlík. Snažím se to korigovat. Jsem pochopitelně hlídaná svým lékařem. Teď jsem ve stádiu, kdy si můžu dát víceméně všechno, ale nesmím to přehnat. Musím jíst střídmě. To bude možná ta dieta - nejím velké porce a snažím se, abych střevo udržela v klidu.

Takže defacto můžete jíst cokoliv?

Neměla bych tu vlákninu, luštěniny, zkrátka potraviny, které zatěžují střeva.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články