Nestárnoucí Heidi Janků prozradila, kdo jí kupuje drahé šaty. Na co při jejich výběru sází, aby vypadala mladší?

Nestárnoucí Heidi Janků prozradila, kdo jí kupuje drahé šaty. Na co při jejich výběru sází, aby vypadala mladší?
Zdroj: Herminapress
Módní návrhářka Beata Rajská je stálicí na české scéně. Šaty připravuje modelkám, ale také známým zpěvačkám, mezi než patří i Heidi Janků.Heidi Janků na zvolila na autorskou přehlídku Beaty Rajské výrazné modré šaty. Webu Lifee.cz nicméně prozradila, že o kousek z dílny Beaty Rajské se nejedná.Šaty doplnila Heidi Janků hřejivým kožíškem, který ji chránil před jarními výkyvy teplot.Na módní přehlídce dělala Heidi Janků společnost zpěvačka Leona Machálková a televizní reportérka Martina Jandová.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zpěvačka Heidi Janků (59) je nepřehlédnutelná díky množství rafinovaných outfitů, ve kterých ráda chodí do společnosti. Jak vlastně vypadá šatník interpretky hitu Když se načančám a kdo jí nakoupil pohádkové množství večerních šatů, které tak ráda vynáší na premiéry nebo své koncerty?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 03. 2022 12:00

Heidi Janků jsme potkali na módní přehlídce návrhářky Beaty Rajské, se kterou ji pojí dlouholeté přátelství. Podle sympatické brunetky dokonce bývaly doby, kdy měla jejích šatů plnou skříň.

Heidi Janků vždy poslouchala manžela

Vždycky, když potřebuji něco exkluzivního, jdu za Beatou," říká Heidi. Šaty si ale vždy kupovala sama. „Můj manžel mi nikdy žádné nekoupil. Byl mé zrcadlo, nikoli investor. Když jsem si nějaké šaty přinesla nebo zvažovala, zda si je koupit, nebo ne, tak mi od srdce řekl svůj názor. Do hezkých šatů bylo podle něj dobré investovat i vyšší částky. Ráda jsem ho poslouchala," vzpomíná Heidi na svého zesnulého manžela, hudebního skladatele Iva Pavlíka.

Kolik je Heidi Janků ochotná investovat do šatů?

Žádné vysoké částky za šaty Heidi neutrácí, pokud ji opravdu nezaujmou. „Jsem stará škola, takže investovat horentní sumy do šatníku se zdráhám. Na druhé straně jsou to právě šaty, co mě částečně živí. Proto když vidím nějaké hezké, tak si je prostě koupím! Ale statisíce to rozhodně nejsou," tvrdí zpěvačka.

A ačkoli má skříň plnou šatů od návrhářky Beaty Rajské, na její přehlídku je nevynesla. Má to jeden překvapivý důvod. „Dnes na sobě bohužel nic od ní nemám. Do spousty šatů od ní se už dneska nevejdu, takže asi za ní budu muset zajít a šatník lehce osvěžit. Popošít nebo upravit? To už dnes asi nejde," směje se Heidi od srdce.

Tajemstvím úspěchu Heidi Janků jsou výrazné barvy

A jak vlastně vypadá zpěvaččin šatník? Na jevišti mám ráda, když se róba trošku třpytí. Dnešní trendy jsou mému srdci blízké, protože se třpytíme všude. Obecně mám ráda věci, které jsou vizuálně výrazné. Modrá, červená, růžová nebo také černá, která je výrazná sama o sobě. Nemám ráda tlumené tóny, v tom se necítím, a dokonce si myslím, že v nich vypadám starší," míní Heidi Janků.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články