Muž roku Josef Kůrka o ženách: Prozradil, jak to má se vztahy po rozchodu s Bárou Mottlovou

Muž roku Josef Kůrka o ženách: Prozradil, jak to má se vztahy po rozchodu s Bárou Mottlovou
Zdroj: Herminapress
Muž roku 2016 Josef Kůrka se letos účastnil castingu na nejkrásnějšího muže České republiky jako porotce.V hodnoticí komisi nechyběla ani hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková.Osobně si také prověřila, zda je Josef Kůrka stále ve formě.Kondici Josefa Kůrky přišla prověřit také Lenka Špillarová, moderátorka ranních zpráv na CNN Prima news.+ 5 fotek+ 6 fotek

Muž roku 2016 Josef Kůrka (30) nesměl chybět na castingu na letošního nejkrásnějšího muže Česka. Webu Lifee.cz prozradil, jak si po letech, kdy v soutěži zvítězil, udržuje figuru. A nejen to. Naznačil také, jak to má v současné době se ženami.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 05. 2022 12:00

„I po těch letech se dokážu vžít do role těch kluků. Vím, že to není žádná sranda. Sebrat odvahu a přijít sem před porotce. Chápu, že jsou nervózní a občas odpoví nějakou hloupost. To tak prostě bývá. Nezávidím jim to, ale prošli jsme si tím všichni. Když potom uspějí, přinese to ovoce," míní Josef, který casting absolvoval před osmi lety.

Zuzana Bubílková trefila hřebíček na hlavičku

Za pravdu dává Zuzaně Bubílkové, která v rozhovoru pro Lifee.cz připustila, že ji soutěžící letos zklamali, a to vinou naprosté absence znalosti cizích jazyků. „Paní Bubílková má pravdu, ale já mám také hodně špatnou angličtinu. Přitom na světové soutěži je potřeba, takže bych klukům doporučil, aby se ji naučili," sype si Josef Kůrka popel na hlavu.

Josef Kůrka prozradil, jak na vysněnou figuru

Ten si finále světové soutěže mužské krásy na vlastní kůži zažil. A i po letech si stále drží figuru, jak předvedl fotografovi. Do posilovny sice chodím, ale stravu si moc nehlídám. To jsem nedělal nikdy. Každý den vstávám v šest a jdu cvičit. Někdy mám dokonce i dvoufázové tréninky," překvapuje Pepa, který po letech v modelingu zastává názor, že méně je ve světě fitness možná více. A nebojí se pochválit. Vypadám pořád dobře, i když jím hamburgery s hranolkama. Ve stravě a pití se prostě neomezuju. A ani nechci. Člověk si to musí vycvičit," míní Kůrka.

Uvidíme Josefa Kůrku na divadelních prknech?

Pepa od dob soutěže Muž roku změnil bydliště a nejčastěji pobývá v Liberci. Byt v Praze si ovšem stále drží kvůli pracovním nabídkám. „Pořád dělám marketing jednomu zlatnictví a překvapivě mám také hodně zakázek v modelingu. Drží se mě to a jsem moc rád. Zahrál jsem si v několika seriálech a teď jsem dostal nabídku i z divadla," překvapuje Josef.

Vinou pandemie se premiéra odsunula na listopad. Bude mít před lidmi trému? „Mám vždycky trému, i před přehlídkou. Nedávno jsem jednu šel, bylo tam 350 lidí a byl jsem totálně vyklepaný," připouští.

Jak to má Josef Kůrka se ženami?

Josef Kůrka webu Lifee.cz neváhal svěřit ani to, jak si stojí v osobním životě. S Bárou Mottlovou už jsme jen dobří přátelé. Co na to říct? S někým se vídám a uvidíme. Sám jsem nebyl, samozřejmě, ale o vážné známosti se také nedá mluvit," dodává Pepa tajemně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články