Zuzana Bubílková rezignovala na lásku: V mém věku už svazek s mužem nemá smysl, tvrdí

Zuzana Bubílková rezignovala na lásku: V mém věku už svazek s mužem nemá smysl, tvrdí
Zdroj: Herminapress
Na druhém letošním castingu na Muže roku nesměla chybět herečka ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková. Zapózovala s Mužem roku 2016 Josefem Kůrkou.Michaelu Pecháčkovou si oblíbilo mnohem víc sympatických kandidátů.Moderátorka CNN Prima News Lenka Špillarová zasedá v porotě každoročně.Michaela Pecháčková podrobila všechny kandidáty na Muže roku důkladné kontrole.+ 7 fotek+ 8 fotek

Moderátorka a herečka Zuzana Bubílková (69) si v životě prošla několika vztahy s nepříliš šťastným koncem a "na stará kolena" zůstala sama. Přesto rozhodně netruchlí. Jak se s humorem sobě vlastním svěřila webu Lifee.cz, svazky s muži jsou dobré k založení rodiny, což ve svém věku už neplánuje.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 04. 2022 08:00

Zuzana Bubílková tráví jaro ve společnosti krásných chlapů. Ujala se totiž role porotkyně v soutěži Muž roku. Za sebou má už dva castingy a jak přiznává, někteří uchazeči o titul ji zaujali. Krása však podle ní není v životě to nejdůležitější.

Jaký máte vkus na muže?

Většinou řeším, jestli si s tím člověkem mám co říct, nebo ne. Na pohled se vám mohou líbit pěkní muži, ale potom zjistíte, že pro život jsou potřebná jiná kritéria. Líbí se mi muži, kteří jsou zodpovědní, nejsou přelétaví a je s nimi sranda. Nejdůležitější je, aby vás podrželi ve chvíli, kdy to nejvíc potřebujete. Jak říká moje maminka: "Na ostatní se vykašli."

Může fyzická krása klamat?

Něco na tom bude. Když si vezmete fyzicky zajímavého muže úspěšného v nějakém oboru, tak se na něj lepí tolik žen, že je otázkou času, kdy řekne, že si chce užít s nějakou mladší. Zdrhne vám a jsou to velmi nepříjemné chvíle. Stalo se mi to v životě opakovaně.

A dnes?

Myslím, že bych do podobně vážného vztahu ani nešla. Za pár let to může dopadnout stejně. Když jste v letech, tak vás láká začít si s někým mladším. Osobně by mě to nebavilo, protože bych se celou dobu snažila být upravená a hrát si na mladší. Pořád se musíte přetvařovat, že jste jako ze škatulky. Navíc to vede k žárlivosti.

Jak hodnotíte páry s větším věkovým rozdílem?

Nemám ráda, když si muž něco začne s o čtyřicet let mladší holkou jen proto, aby si užil. Co to znamená, užít si? Pořád se točíme v kruhu. Pokud si udělají dítě, bude mu lézt na nervy stejně, jako mu lezlo to předchozí. Jestli si někdo myslí, že budou řešit nějaké romantické záležitosti, tak je na omylu. Budou řešit stejné věci jako předtím. Je to bláznovství. Pokud si chce užít na dva měsíce, tak prosím. Nemusí se kvůli tomu rozvádět.

Hledáte lásku?

Už nikoho nehledám. Proč? Svazek má smysl, když se má založit rodina. Co chcete v tomto věku zakládat?

Nemáte ani kamarády?

Samozřejmě, kamarády mám. Ale většina z nich si hledí svého. Mají vlastní záliby a koníčky. Nejhorší muži jsou takoví, kteří nemají žádné koníčky. Vyžadují potom, abyste s nimi neustále chodila do společnosti nebo po hospodách. To není můj styl.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články