Porotkyně Muže roku Zuzana Bubílková prozradila, co jí vadí na mladých chlapech a proč obdivuje striptéry

Porotkyně Muže roku Zuzana Bubílková prozradila, co jí vadí na mladých chlapech a proč obdivuje striptéry
Zdroj: Herminapress
Herečka a glosátorka Zuzana Bubílková usedá v porotě soutěže Muž roku s železnou pravidelností.Letos ji na prvním castingu zaujal kromě striptéra talentovaný muž se saxofonem.Kandidát na titul Muž roku pro svůj nástroj neváhal skočit do auta a porotě na místě zahrát.Zuzaně Bubílkové se jeho vystoupení líbilo natolik, že ho sdílela také na svých sociálních sítích.+ 3 fotky+ 4 fotky

Moderátorka Zuzana Bubílková (69) se minulý víkend ocitla v nezvyklé roli. Hodnotit měla urostlá těla a talent mladíků, kteří dorazili na první kolo castingu na Muže roku. Zatímco vypracované svaly známou glosátorku okouzlily, s dovednostmi uchazečů měla trošku problém.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 04. 2022 12:00

Pár týdnů před svými sedmdesátinami překypuje Zuzana Bubílková energií a dobrou náladou. Na prvním castingu Muže roku zhodnotila svým pověstným kritickým okem všechny adepty na vítězství a neváhala pro Lifee.cz ani upřímně glosovat, co dnešní mladí muži postrádají.

Zuzana Bubílková a její výtka směrem k mladým mužům

„Co mě hodně překvapilo, že mnozí z nich, možná nadpoloviční většina, vůbec neumí anglicky. Ale ani jiný cizí jazyk. To by mě vůbec nenapadlo," kroutí hlavou Bubílková, „jak do nás hustili ruštinu, tak teď je všude angličtina. A tihle pánové se anglicky neuměli ani představit. Někteří skončili u ,my name is'."

Podle herečky jde o vážný nedostatek, který mladým lidem v budoucnu zkomplikuje život. „Myslím, že kdyby opravdu chtěli uspět a jít na mezinárodní soutěž, tak by ten jazyk měli umět. Neumím si představit, jak fungují, když už tady musí umět anglicky pomalu i uklízečka. To by je nevzali ani na recepci," nešetří Bubílková kritikou na adresu mužů, kteří tráví více času v posilovně než ve školních lavicích.

Zuzanu Bubílkovou zaujal striptér, jeho práci už si zkusila

Co herečka naopak dokázala ocenit, to byla svalnatá těla letošních uchazečů o titul nejkrásnějšího muže České republiky. Bez ohledu na jejich povolání. „Poprvé jsem viděla, že na casting přišel umělecký striptér. Byl opravdu hezky vypracovaný. Já sama jsem jeden takový trénink absolvovala, protože mám v Praze známého, který tohle dělá," překvapuje Zuzana Bubílková netradičními zážitky, cvičila jsem s nimi asi tři čtvrtě hodiny a můžu vám říct, že jsem potom týden nemohla chodit!"

Herečku dále zaujal muž, který neváhal skočit do auta pro saxofon a porotcům zahrát. „Ten byl docela sympatický, ale nedokážu to říct objektivně, protože k porotkyni se samozřejmě chovají jinak," krčí rameny Bubílková. „Bylo tam ale také jedno osmnáctileté bejby. Ten sice napsal, že mezi jeho záliby patří posilovna, ale cvičit začal asi tak před týdnem. Když se svlékl do spodního prádla, jeho tělo dotčené posilovnou opravdu nebylo," směje se herečka a dodává, že mladík třeba zaboduje příští rok.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články