Stylové podzimní šaty do tisícovky: Z aktuální nabídky si vyberou ženy všech postav

15 trendy podzimních šatů, ze kterých si vyberou ženy všech postav: Tyto modely stojí do 1000 korun
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee
Zelené vzorované maxišaty. ONLY, 449 KčPuntíkaté šaty. RESERVED, 999 KčČerné šaty s volány VILA CLOTHES. ZOOT, 649 KčPletené šaty s rolákem. H&M, 899 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Chcete obohatit svůj podzimní šatník, ale nehodláte do nákupů investovat zbytečně moc peněz? Pak vězte, že na českých e-shopech jsou k sehnání i stylové šaty do 1000 Kč. Stačí si jen vybrat.

Dana Klementová
Dana Klementová 11. 09. 2022 09:00

Hezké a kvalitní oblečení nemusí být nutně drahé. Vybrali jsme pro vás 15 trendy podzimních šatů, se kterými zazáříte i bez větších investic.

Trendy šaty pro podzim 2022 do 1000 Kč

Hitem letošního podzimu budou především zavinovací, midi, košilové či baby doll šaty. Chybu však neuděláte ani s mini šaty nebo úpletovými šaty, které bývají v tomto ročním období také velmi oblíbené.

Na zavinovací, košilové či baby doll šaty by měly vsadit především ženy s postavou ve tvaru přesýpacích hodin a ve tvaru hrušky. Naopak pro ženy s postavou jablka jsou ideální rovné šaty, které jsou v kurzu již mnoho let.

Co se týče motivů, kromě tradičního zvířecího vzoru budou in i puntíky, orientální motivy nebo jednoduchý jednobarevný design

Inspirace na podzimní šaty za pár korun

Jestliže hledáte inspiraci na stylové podzimní šaty, se kterými v davu zaručeně vyniknete, ale přitom za ně nechcete utrácet zbytečně moc peněz, prohlédněte si naši fotogalerii. Čeká tam na vás hned 15 kousků do 1000 Kč. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články