Povinná výbava letošního roku? Dezinfekce na ruce

Povinná výbava letošního roku? Dezinfekce na ruce
Zdroj: Hartmann - Rico

Klíče, telefon, peněženka… Tahle trojice byla ještě před rokem a něco zaklínadlem před odchodem z domova. Mám to všechno v kabelce/aktovce/batohu? Už nějakou dobu kontrolujeme před tím, než opustíme byt a dům ještě další dvě věci – respirátor nebo roušku a dezinfekci na ruce.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 01. 07. 2021 07:30

Právě ta se stala jedním ze symbolů covidové pandemie. A právě ta by měla v našich životech zůstat i poté, co covid porazíme. Malá lahvička někde při ruce už se bude hodit vždy. Podle výzkumů ji nyní nosí pravidelně asi třetina žen, 41 % ji vozí také ve svém autě (zdroj: průzkum webu žena-in.cz, 964 respondentek, 4/2021).

Hartmann - Rico

Není ale dezinfekce jako dezinfekce. Zatímco na začátku pandemie byla doslova nedostatkovým zbožím, nyní na nás nabídky větších či menších balení vyskakují na každém kroku. Než ale lahvičku zakoupíte, ujistěte se, že jste zvolili kvalitní a funkční přípravek.

Například dezinfekce Sterillium je přípravek na ruce na bázi alkoholu a vyznačuje se širokým spektrem účinnosti a výbornou kožní snášenlivostí i při dlouhodobém používání díky vyživujícím látkám a zvláčňujícím substancím.

Jak správně mýt a dezinfikovat

Samotné dezinfikování nestačí. Ruce si vždy, jakmile je to možné, umyjte teplou vodou a mýdlem. I to má však svá pravidla. Nejprve si ruce namočte, přidejte mýdlo a rozetřete ho na hřbet ruky, potom o sebe třete dlaně, dále vložte prsty do dlaně a namydlete je, namydlete palec, špičky ostatních prstů, ruce opláchněte a osušte.

Hartmann - Rico

Pokud používáte dezinfekci, nalijte si ji do dlaní a důkladně si je protřete, propojte prsty, aby se dezinfekce dostala mezi ně, třete o sebe dlaně, špičky prstů vložte do dlaně a aplikujte tak dezinfekci i na ně a nezapomeňte na palce! Dezinfikované ruce neotírejte, nechce je uschnout.

Znáte 5 důvodů, proč používat Sterillium?

1. Důvod: Sterillium si získalo důvěru zdravotníků, kteří tuto značku používají denně ve své práci

2. Důvod: Sterillium je účinné již za 30 vteřin, a za tuto dobu budou vaše ruce hygienicky dezinfikované

3. Důvod: Sterillium je z 99,99% účinný vůči bakteriím a virům, a to včetně koronaviru

4. Důvod: Sterillium při častém používání dokonce zvýší hydrataci vašich rukou

5. Důvod: Sterillium se díky svému praktickému 100 ml balení vejde kamkoli

Pokud ji ještě nemáte, mrkněte sem. Pokud byste si ji chtěli rovnou pořídit, mrkněte sem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články