Bizarní módní styl Janelle Monáe, hrdinky filmu Na nože: Kabelky ve tvaru psa a přestrojení za květinu

Výstřední módní styl herečky Janelle Monáe.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Janelle Monáe na Fashion Awards v listopadu 2022. Šaty i kabelka pocházejí od návrháře Thoma Browna a na nohou má kolečkové brusle.Kolečkové brusle Oxelo, 1 399 KčKabelka ve tvaru psa Thom Browne, 55 644 KčHerečka oděná v kůži. V černé soupravě se nechala vyfotit na loňském předávání cen Outfest Legacy Awards v Los Angeles.+ 8 fotek+ 9 fotek

Hvězda filmu Na nože: Glass Onion, herečka Janelle Monáe (37), nepřestává udivovat svým vztahem k sexualitě ani módním stylem. Bizarní kabelky ve tvaru psa si můžete pořídit i vy. Líbí se vám?

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 09. 01. 2023 09:00

Janelle Monáe je americká tanečnice, zpěvačka a performerka, která byla osmkrát nominována na cenu Grammy. Jako herečka se objevila v několika filmech, mezi něž patří například Moonlight z roku 2016 či Skrytá čísla. Nově ji můžeme vidět v pokračování filmu Na nože: Glass Onion, ve kterém hraje dvojroli identických dvojčat. Ta se jí povedla ztvárnit na jedničku.

Janelle Monáe se identifikuje jako nebinární pansexuálka

Zajímavostí je, že se umělkyně z Kansasu identifikuje jako nebinární pansexuálka, tedy se necítí ani jako žena ani jako muž a přitahují ji lidé bez ohledu na pohlaví nebo genderovou identitu. Svou cestu k orientaci okomentovala tím, že vyrůstala na malém městě v náboženské komunitě.

„Být cokoli jiného než heterosexuál bylo považováno za hřích. Vždy mi říkali, že pokud bych byla lesbička, šla bych do pekla,“ cituje Janelle web papermag.com. Zpěvaččinou přítelkyní je americká herečka Tessa Thompson, která hrála například ve filmu Thor: Láska jako hrom z roku 2022.

Janelle Monáe si oblíbila kabelky ve tvaru zvířat

Janelle má velmi specifický módní styl, který by se dal označit až za bizarní. Přestože se ráda obléká i vkusně a obvykle volí pouze černou a bílou barvu, mnohokrát předvedla i lehce úsměvný oděv doplněný o velkou kabelku ve tvaru psa. V roce 2022 ji vynesla v mnoha variantách a jednou jsme ji mohli zahlédnout i s kabelkou ve tvaru zebry. Všechny tyto kousky pocházejí od značky Thom Browne.

Na premiéru vynesla výrazné červené šaty a obří klobouk

Ve filmu Na nože: Glass Onion hraje Janelle po boku Kate Hudson, Daniela Craiga nebo Edwarda Nortona. Na premiéře se objevila v zářivě červených šatech návrháře Christiana Siriana, v nichž vypadala doslova jako květina. Look obsahoval průhledný živůtek s červenou sukní a obrovský klobouk, který by při menších rozestupech mohl, minimálně na fotografiích, zastínit obličeje lidí kolem. Pod průhlednou částí sukně slabě prosvítaly lodičky s otevřenou špičkou. Jako doplňky herečka zvolila tenké zlaté náušnice značky MISHO a tvarovaný prsten.

Zdroj informací:

Wikipedia.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články