Make-up podle Goldie Hawn a její mladší kopie Kate Hudson: Tužku na oči by si mohly půjčovat

Make-up podle Goldie Hawn a její mladší kopie Kate Hudson: Tužku na oči by si mohly půjčovat
Zdroj: Profimedia
Goldie Hawn má se svou dcerou Kate Hudson krásný vztah. Dámy jsou jedna druhé inspirací.Ač na premiéře filmu Na nože: Glass Onion oblékly barevně protichůdné modely, jejich make-up byl v mnoha ohledech podobný.Líčení očí nesmí chybět tmavá tužka do vnitřní linky. Zkuste například Eye Contour Crayon 12H Waterproof. Sephora, 230 KčPod oční stíny je vhodné pro dlouhotrvající efekt nanést podkladovou bázi. Pro Longweard Paint Pot pomůže nejen s výdrží, ale sjednotí také barvu očního víčka a stíny se vám budou lépe nanášet a barva bude taková, jakou si vyberete v paletce. Mac, 720 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Goldie Hawn slaví 21. listopadu už 77. narozeniny. Společně s dcerou Kate Hudson (43) občas vyrazí do společnosti, jako se tomu stalo před pár dny na dlouho očekávané premiéře filmu Na nože: Glass Onion. Nechte se inspirovat jejich dokonalým make-upem, který má mnoho společný aspektů.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 21. 11. 2022 09:00

Goldie Hawn porodila jedinou dceru Kate (43) ve 34 letech. Kromě ní má ještě dva syny - Olivera z manželství s Billem Hudsonem a Wyatta, jenž přišel na svět ve vztahu s Kurtem Russellem. S tím příští rok oslaví již 40. výročí.

Společně s Kate vyráží Goldie občas i do společnosti a my se podívali na jejich líčení u příležitosti premiéry filmu Na nože: Glass Onion.

Tužka na oči pro uhrančivý pohled

Vizážisté u Goldie a Kate kladou důraz na oči. Obě dámy mají nalíčenou tmavě hnědou až černou tužku ve vnitřní lince. Ze snímků je patrný jemný rozdíl v barvě. Kate má oči laděné spíše do hnědých odstínů s třpytivým očním víčkem, zatímco Goldie použila o něco tmavší tužku a stíny na očích má stříbrné.

Obě dámy mají nalepené umělé řasy a u Kate její vizážistka Tonya Brewer označila dánskou značku řas Dark Swan.

Rtěnka v přirozeném odstínu rtů

Vzhledem k výrazně nalíčeným očím vizážisté pro herečky vybrali velmi jemné líčení rtů. Kate Hudson je má zvýrazněné konturkou v lehce tmavším odstínu, než jsou její rty, a samotná rtěnka je lesklá a v nude odstínu.

Goldie vizážisté její plné rty moc nelíčili. Herečka má zvýrazněnou svou přirozenou barvu velmi jemným růžovým odstínem rtěnky.

Opálenou tvář Goldie Hawn zvýraznila tvářenkou

V čem se od sebe matka s dcerou liší, je hlavně odstín pleti. Goldie se ráda vystavuje sluníčku, tudíž má pokožku tmavší než Kate. I proto její vizážista zvolil růžovou tvářenku, která ji rozsvítí. U Kate byl použit jemný bronzer, který pleť vykonturoval a dodal jí barvu.

Herečka si velmi zakládá na správné péči o tělo, přičemž říká, že krása vychází hlavně zevnitř. I proto vytvořila vlastní řadu doplňků stravy rozpustných ve vodě. Její značka InBloom nabízí nejrůznější vitamínové a proteinové produkty, které pomáhají k lepší životosprávě. Ta se poté projeví i na stavu pleti. "Když vím, že budu aktivnější, sáhnu po proteinech, ale denně například užívám Beauty Aura Powder. To je můj hlavní produkt pro krásu. Moje pokožka a vůbec všechno je lepší, když ji beru denně," uvedla Hudson pro Prevention.com.

Pokud byste si rády vytvořily líčení v podobných odstínech, nechte se inspirovat v naší fotogalerii, kde jsme pro vás připravili tipy na produkty pro líčení ve stylu Goldie i Kate.

Zdroj:

Prevention.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články