Trik na dokonale červené rty od vizážistky Taylor Swift: Zásadní jsou dva odstíny konturky

Trik na dokonale červené rty od vizážistky Taylor Swift: Zásadní jsou dva odstíny konturky
Zdroj: Profimedia
Dokonale nalíčené červené rty k Taylor Swift neodmyslitelně patří. Líčení má s novou deskou na starosti světově uznávaná vizážistka Pat McGrath, která si zahrála i v nejnovějším videoklipu Taylor. Na orámování rtů pro ombré efekt použila Pat McGrath v líčení pro Taylor Swift nejprve konturovací tužku v odstínu Deep Dive. PermaGel UltraLip Pencil Pat McGrath, 866 KčKonturkou v odstínu Blood Lust poté vyplnila rty. Pat McGrath, 866 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Červená rtěnka je ikonickou součástí make-upu už několik tisíciletí. Už v Mezopotámii před více než 5000 lety ženy nosily na rtech červenou barvu vyrobenou z drcených drahých kamenů. Později se červená získávala z řas a rybích šupin. Dokonale rudé rty ráda nosí i Taylor Swift (32) a její vizážistka prozradila, jak a čím si je zpěvačka líčí.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 14. 11. 2022 08:00

Taylor Swift před pár týdny vydala své desáté album s názvem Midnights. Ve videoklipu k písni Bejeweled se objevila také slavná vizážistka Pat McGrath, která je autorkou všech dokonalých make-upů nejen z hudebního videa.

Pat vytvářela líčení Taylor také na poslední předávání cen MTV Video Music Awards, ze kterého zpěvaččiny fanynky nemohly usnout. Taylor Swift nosí červenou rtěnku už roky, ale nikdy se nepochlubila tím, jaké produkty používá. Toho se zvídavé fanynky dočkaly až po letech a díky spojení s Pat je zpěvaččino tajemství dokonalého líčení prozrazeno. A není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Červené rty Taylor Swift

"Inspirace na make-up přišla přímo od Taylor a z textu písně. Zalovila jsem ve svém archivu, zamyslela se nad červenými ombré rty, kouřovým líčením zdobeným krystaly, hladkou pletí a andělskou tvářenkou. S touto inspirací a zadáním od Taylor jsem měla miliony nápadů na to, jak využít make-up k dotvoření příběhu vyprávěného v písni," uvedla pro Elle Pat McGrath.

Její trik spočíval v použití dvou konturovacích tužek a silně pigmentované tekuté rtěnky. Pat samozřejmě využila produkty své značky, které najdete ve fotogalerii, ale není tak těžké objevit podobné odstíny i u dalších brandů. Pokud se zrovna nechystáte utrácet tisíce za kombo na líčení červených rtů, máme pro vás i tipy na levnější varianty.

Ombré efekt pomocí dvou konturek

Kouzlo spočívá v použití tmavší konturovací tužky a tužky v barvě rtěnky, která jde v pořadí naposled. Pro dokonalé líčení je dobré mít po ruce i štěteček na umazání chyb. K tomu můžete použít korektor. Rtěnka nanášená štětečkem bude vždy vypadat precizněji, než když ji dáte přímo na rty. Pokud máte rtěnku tekutou a její aplikátor je precizní, nebude třeba vytahovat další pomůcky.

  • Rty nejprve celé orámujete tmavší, dohněda zbarvenou konturovací tužkou. Linku vytvořte klidně silnější.
  • Poté použijte červenou konturovací tužku, kterou vyplníte rty uvnitř tmavé linky.
  • Posledním krokem je nanesení červené tekuté rtěnky na celé rty tak, aby stále zůstala viditelná tmavší kontura z prvního kroku pro ombré efekt.

A které produkty můžete použít? Nechte se inspirovat v naší fotogalerii tipy od kosmetické redaktorky.

Zdroj informací:

Elle.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články