Nejoblíbenější řasenka Penélope Cruz a dalších slavných žen: Každých 36 vteřin se ve světě prodá jedno balení

Nejoblíbenější řasenka celebrit: Penelope Cruz, Khloe Kardashian i Chiara Ferragni nedají dopustit na klasický štěteček
Zdroj: Profimedia
Ikonická řasenka Lancome Hypnose, která vytváří extra objem. Cena se pohybuje od 700 do 960 Kč.Takový efekt udělá řasenka Hypnose od Lancome na řasách Khloe Kardashian. Podobnou službu vám prokáží i následující řasenky.Prodlužující a objemová řasenka Lash Princess. Essence, 85 KčExtrémně prodlužující řasenka Sky High. Maybelline, 199 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Vybrat si správnou řasenku je někdy běh na dlouhou trať. Slavné dámy to ale mají o maličko jednodušší vzhledem k tomu, že je často líčí vizážistky. Profesionálky jim umí dobře poradit, přičemž s touto řasenkou pracuje nejedna z nich.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 05. 11. 2022 18:00

Onou ikonickou řasenkou, kterou si oblíbily nejen celebrity, ale i ženy po celém světě, je Lancome Hypnose. Na trh byla uvedena v roce 2004 a stále se na něm drží. Za to dobu se do jejího objemového efektu zamilovaly tisíce dam. Magazín Vogue v roce 2019 dokonce uvedl, že se jedno balení řasenky Hypnose prodá na světě každých 36 vteřin. 

Pokud milujete make-up, jistě se často necháváte inspirovat looky, které celebrity vynášejí na slavnostní premiéry, předávání cen a galavečery. Tajemství jejich dokonalého líčení většinou prozradí vizážisti nebo celebrity samy. Proč tedy nevyzkoušet něco, co funguje i na červeném koberci?

Penélope Cruz i Khloe Kardashian milují výrazné řasy

Na své řasy si Lancome Hypnose nechává nanést Penélope Cruz, Lupita Nyong, Chiara Ferragni, Khloe Kardashian i Zendaya. Poslední jmenovaná se spolu s Lily Collins také na čas stala tváří řasenky. A čím je tak speciální, že se na trhu drží tak dlouho? Její kartáček je tvořen z tisíce štětinek, má tvar, který se dostane blízko vnitřnímu koutku, a hlavně samotná mascara řasy prodlouží a dodá jim na objemu, aniž by je slepovala. 

„Řasenka je jediná věc, bez které neopouštím dům. Nosím ji i do fitka,“ uvedla ve videu pro Vogue Khloe Kardashian a držela v ruce ikonickou Hypnose, se kterou vytvořila dokonale výrazné a dlouhé řasy. Ve fotogalerii se můžete podívat, jaká kouzla s řasami umí. 

Tipy od vizážistů celebrit k nanášení řasenky

„Hypnose je moje volba pro každodenní líčení. Pomáhá, aby řasy vypadaly objemně a zároveň krásně vějířově. Při nanášení držte řasenku jako kartáček a pohybujte jím zprava doleva, abyste řasy oddělily, a poté projeďte kartáčkem od kořínků ke konečkům,“ uvedl pro magazín Health vizážista Sir John, který je také autorem nádherných líčení pro Beyoncé, Karlie Kloss či Joan Smalls. 

„Přitlačím a zavrtím kartáčkem přímo u kořínků řas, jak blízko to jen lze. To pomáhá vytvořit efekt plných a silných řas,“ potvrzuje vizážistka Fiona Stiles, která řasenkou líčila například herečku Gabrielle Union, Sigourney Weaver či návrhářku Diane von Fürstenberg.

„Spodní řasy mají tendenci se slepovat, takže často používám maličký vějířovitý štěteček, kterým je maluji. Tak mám kontrolu nad tím, kolik mascary nanáším. Pokud je to na někoho moc práce, doporučuji otřít kartáček ze všech stran, než jím začnete upravovat řasy,“ dává tip vizážistka. 

Cena řasenky Hypnose se pohybuje kolem 700-960 Kč, pokud byste chtěli dosáhnout podobného výsledku za nižší cenu, zkuste tipy od kosmetické redaktorky přímo ve fotogalerii.

Zdroje:

Vogue.fr

Health.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články