Výstřední doplňky, které frčí: Hitem se stávají štras, plastové prsteny, ale i postroje přes košili

Výstřední doplňky, které vás potěší.
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Šperk do vlasů se štrasem a holografickým efektem. Bershka, 299 KčŠtrasový řetízek kolem pasu. H&M, 949 KčKovový náhrdelník s maxi aplikací perly a štrasu. Zapínání na karabinku. Zara, 399 KčSada třpytivých prstenů. Bershka, 119 Kč+ 13 fotek+ 14 fotek

Nákupy oblečení mohou často zamávat s naší peněženkou. Pokud si ale chcete udělat radost něčím méně nákladným, mohou vám ji přinést i zajímavé doplňky. Ty oživí váš stávající šatník, a přitom nezruinují rozpočet.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 06. 01. 2023 08:00

Člověk by se měl čas od času odměnit. Pokud přemýšlíte za co, odpověď vás možná překvapí. Prostě jen tak. Za další den strávený v práci, za to, že jste skvělá maminka, milující dcera nebo manželka. Za to, že ze sebe každý den dáváte svému okolí to nejlepší. Vaší odměnou nemusí být nutně nic velkého, stačí třeba dobrý dortík z cukrárny, nebo nějaký hezký doplněk.

Svět doplňků je opravdu rozmanitý. Dokážete díky nim vyjádřit svou osobnost, neutratíte za ně mnoho peněz, a navíc vám jejich kreativní zpracování může přinášet dobrou náladu každý den. Pojďme společně nahlédnout do českých obchodů, co se právě teď nosí.

Mezi šperky dominují štras a plastové prsteny

Velmi oblíbeným prvkem, co se šperků týče, je v posledních letech štras - broušené kamínky, které hází odlesky do všech stran. Moderní jsou výrazné náušnice a náhrdelníky, které se ale nosily i v minulosti.

Co je v doplňcích nové, jsou netradiční štrasové pásky, které se dají nosit například k šatům, nebo štrasové pokrývky hlavy. Velmi oblíbeným a roztomilým kouskem se ve vaší šperkovnici může stát i plastový nebo pryskyřicový prsten. Ty se vyrábějí v mnoha barevných variantách a rozzáří jakýkoli běžný outfit.

Malé barevné kabelky a korzety, které nepatří jen do ložnice

Zábavným kouskem, kterým se můžete potěšit, by mohla být i kabelka. Nemusíte do ní nutně nacpat vše od notebooku až po svačinu. Stačí peněženka, telefon a klíče. Malé kabelky jsou lehké, takže vám nebudou ničit záda, a vypadají opravdu krásně.

Zajímavým módním prvkem, který se objevuje čím dál častěji, jsou korzety a postroje. Ty se však neschovávají pod oblečení, jako tomu bylo v minulosti, ale nosí se hrdě tak, aby byly vidět. Obvykle se kombinují s tričkem, nebo halenkou.

Skřipce a kšiltovky od jara do podzimu

Nemůžeme zapomenout ani na velké perlové spony, které se objevily na scéně před pár lety. Kdo je neměl, jako by nebyl. Byly prostě dokonalé a každý po nich toužil. Dnes se pro změnu nosí průhledné skřipce v různých tvarech. Oblíbeným motivem jsou motýli a květiny.

Krásnou sadu skřipců jsme pro vás vybrali do fotogalerie. Pokud ovšem nejste zrovna fanouškem skřipců, můžete sáhnout po barevné kšiltovce. Ta se dá nosit skoro celý rok, a to k culíku nebo rozpuštěným vlasům. Věřte, že ji v novém roce vynese kdekdo.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články