Módní styl nejlepší kamarádky Wednesday Addams: Enid Sinclair inspiruje barvami a huňatými svetry

Módní styl podle Enid Sinclair.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Roztomilá Enid v růžovém svetru, který jí ladí s pastelovými melíry.Růžový svetr Mango, 899 KčDámský baret Reserved, 199 KčSvětle fialové džíny značky JJXX, 464 Kč+ 14 fotek+ 15 fotek

Barevný styl kamarádky Wednesday Addams, kterou ztvárnila herečka Emma Myers, inspiruje nejednu mladou dívku. Optimismu a barev není nikdy dost. Jak je zařadit do volnočasového šatníku, se můžeme učit od seriálové postavy Enid Sinclair.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 02. 01. 2023 09:00

Enid si zahrála dvacetiletá herečka Emma Myers, která se na filmovém plátně poprvé objevila už jako dítě v seriálu Slunečno, místy vraždy. Přestože nemá mnoho hereckých zkušeností, její roztomilý obličej si rychle zapamatujete.

Vesele naladěnou Enid si herečka získala srdce diváků po celém světě. Zajímavostí je, že zkušenost z klasické školy získala až díky seriálu, neboť v osobním životě se učila doma. Kromě toho také není blond, ale má oříškově hnědé vlasy.

Enid Sinclair je protikladem Wednesday Addams

Seriál Wednesday, který vznikl pod taktovkou Tima Burtona, je podle průzkumu třetím nejsledovanějším dílem na pokračování na Netflixu. Dle hodnocení uživatelů Googlu se líbí neuvěřitelným 97% sledujících. Zatímco Jenna Ortega alias Wednesday představovala temnou a tajemnou dívku z ještě zvláštnější rodiny, vždy optimistická a barevná Enid Sinclair byla jejím pravým opakem. Dívky jsou přítelkyně i ve skutečném životě.

Barvy, barvy a zase barvy

Slečna Sinclair miluje barevné oblečení. A přestože ji v seriálu často zahlédneme v uniformě, její osobní styl je mnohem zajímavější. V příběhu dokonce několikrát mění barvu vlasů. Klasickou blond ozvláštňuje melíry, a na školním plese měla vlasy dokonce růžové. Osobitý styl Enid můžeme pozorovat i na jejích barevných nehtech, nebo originálním make-upu, jako jsou stíny, modré linky nebo červená rtěnka.

Tři nepřehlednutelné outfity Enid Sinclair

Co se týká oblečení, v seriálu zahlédneme tři základní outfity, kterými se můžeme inspirovat. Prvním, ač trochu nezvyklým lookem, je její tmavě modrá pruhovaná školní uniforma, kterou bychom mohli obléknout coby slušivý kostýmek. Druhým typickým vzhledem je volnočasové oblečení, které se neobejde bez pletených barevných svetrů, vzorovaných šatů, nebo volných džínů s fialovým potiskem.

Posledním a velmi slušivým kouskem je Enidin plesový oděv. Zatímco se oči diváků soustředily především na Wednesday Addams a její bláznivý tanec, málokdo si stačil dobře prohlédnout její krásnou kamarádku. Ta oblékla třpytivé bílé šaty s flitry, které házely fialovo-růžové odlesky. Velmi módním prvkem byly i kožešinové detaily na rukávech a u krku. K šatům ladily i nalakované nehty a růžové oční stíny doplněné malými stříbrnými kamínky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články