Nepovedené plesové šaty: Galerie toho, kam až sahá lidská odvaha

Je libo upíří šaty?
Zdroj: facebook
Roztomilá dvojice.Nedostali jste chuť na marshmallow?Sladěnost není vždy tou nejlepší volbou.Gratulujeme, slečna vypadá jako dort.+ 6 fotek+ 7 fotek

Plesová sezona se nenávratně blíží. Mnohé dámy se tak začínají porozhlížet po šatech, které by z nich udělaly hvězdu večera. Při honu za dokonalou róbou ale častokrát sáhnou vedle.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 01. 2019 15:27

Již tradičně je největší výskyt „plesových oblud“ v Americe. Tamější děvčata, hlavně ta, která shánějí šaty na „prom“, touží být středem pozornosti. V tomto ohledu jsou pak schopné si na sebe navléci pomalu kostým párku v rohlíku, jen aby se za nimi všichni otočili.

Americké slečny zkrátka vkusu moc nemají, co je smutnější, zřejmě ani nemají opravdové kamarády, kteří by jim řekli, že v tom, co si právě oblékly a chystají se jít na „ples svého života“, vypadají jako strašáci do zelí. A pak se ještě nechají památečně vyfotit.




Další případ, kde můžete narazit, jsou šaty objednávané přes internet. Hlavně asijské e-shopy kolikrát nabízejí krásné, nadýchané plesové róby s vlečkou, materiál se zdá být vzdušný a modelka na obrázku vypadá jako princezna. O měsíc později vám domů přijde placatý balíček s pomuchlanou záclonou, kamínky na prsou na průhledné látce vás řežou do kůže, podprsenka pod tím vypadá špatně a bez ní byste byla zase za pornohvězdu. Ples za dveřmi a vy máte doma kus přežvýkaného ubrusu.

 

Podívejte se do naší galerie, jakou smůlu měla děvčata všude možně po světě, ať už co se vkusu nebo volby e-shopu týče.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články