Elegantní modrobílý outfit Gigi Hadid: Sametový kostýmek doladila stylovou minikabelkou

uvodni foto
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Modelka Gigi Hadid se díky spojení výrazné modré a bílé stala nepřehlédnutelnou.Bílá košile je základní kus každého šatníku. Tato slim fit střihu vykouzlí dokonalé křivky. Ralph Lauren, modivo.cz, 2299 KčModré oversize sako pro uvolněný styl. H&M, 4499 KčModré sako od značky Saint Tropez, zalando.cz, 3210 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Modelka Gigi Hadid (27), sestra neméně slavné Belly (26), předminulý týden představila na udílení cen WWD Honors Awards v New Yorku nádherný safírově modrý sametový oblek od Tommyho Hilfigera. Nebude náhoda, že právě tento návrhář na letošním udílení obdržel cenu za celoživotní dílo.

Radka Franc
Radka Franc 11. 11. 2022 08:00

Oblek s dlouhým dvouřadým sakem s klopami a kalhotami se širokými nohavicemi je ušitý ze sametu, což je pro své vlastnosti, jako hřejivost a slavnostní vzhled, příhodná látka právě pro podzimní párty. Luxusní verze sametu se vyrábí z hedvábí, ale dnes existuje i jeho bavlněná či syntetická podoba. Hedvábný samet má krátký hustý vlas a je velmi příjemný na dotek, díky čemuž je tak oblíbený.

Bílá košile a mini kabelka Madison

Sametový komplet modelka doplnila bílou košilí s částečně rozepnutými knoflíky, bílými lodičkami na podpatku od Stuarta Weitzmana a nově uvedenou mini kabelkou Madison inspirovanou vintage od Aspinal London, vyrobenou z kaštanově hnědé kůže s krokodýlím desénem. Malé kabelky jsou stále v kurzu i přes svou nepraktičnost.

Účes z jemných vln a něžný make-up

Sedmadvacetiletá modelka v kontrastu k výrazně modré zvolila dlouhý účes z jemných platinových vln, které jí splývaly po ramenou a zádech, a něžný make-up. Díky tomuto stylingu s retro nádechem působila jako novodobá mořská bohyně.

V naší fotogalerii opět najdete alternativní kousky, ze kterých je možné poskládat podobný look jak v levnější, tak luxusnější variantě a najdete zde i originální kabelku, kterou Gigi svůj outfit důmyslně korunovala.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články