Šaty na párty ve stylu Jennifer Aniston: Hluboké výstřihy, vysoké rozparky i kožené minišaty

Šaty na párty ve stylu Jennifer Aniston: Hluboké výstřihy, vysoké rozparky i kožené minišaty
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Jennifer Aniston ukazuje v úžasných šatech s flitry od Versace tak akorát, aby nepřekročila hranici vkusné svůdnosti.Černé společenské šaty od značky Asos Design vypadají také skvěle a to za zlomek ceny. Asos.com, 625 KčDalší možnost, jak se inspirovat typem šatů Jennifer Aniston, je model od Lipsy. Luxusni-shop.cz, 899 KčDívčí střih a bílá barva Jennifer Aniston sluší a bude slušet i vám.+ 6 fotek+ 7 fotek

O oblékání Jennifer Aniston (53) v běžném životě už jsme před nedávnem psali. Dnes si pojďme přiblížit její párty styl a zejména šaty, protože sezóna večírků se blíží. Jestli k této ženě patří něco stejně neochvějně jako ikonický účes "na Rachel" ze seriálu Přátelé, pak jsou to skvěle padnoucí černé šaty.

Radka Franc
Radka Franc 06. 11. 2022 09:00

Díky globálnímu úspěchu seriálu stoupala hvězda Jennifer Aniston a zároveň rostla i její spolupráce s nejslavnějšími módními značkami. Herečka si mohla vybírat své večerní róby i u takových jmen, jako je i Yves Saint Laurent, Versace a Valentino. Později k nim přibyly i současné brandy, jako Bottega Veneta či Loewe. Navzdory pestrosti značek však herečka zůstává věrná jednoduché siluetě a černé barvě šatů. Téměř vždy navíc mají odhalující hluboký výstřih nebo vysoký rozparek.

Dalším klíčovým kouskem, který Jennifer nosí opakovaně, jsou krátké kožené šaty. Ať už to byl asymetrický kus od Valentina, nebo mini se stojáčkem bez rukávů od Celine, seriálová Rachel se nebojí ukázat svou vysoustruženou postavu v modelech, které neprominou žádnou chybu.

Lichotivé barvy, šik střihy a noblesní svůdnost

Jennifer má jasno v tom, co chce, a to přenáší i do módy a outfitů, které volí na různé prezentace nebo červený koberec. Pokud se rozhodne pro změnu barvy, instinktivně si vybírá modely v takových, které lichotí jejímu odstínu pleti, tedy krémové, nude, šedé či stříbrné, a střihům, jež podpoří její siluetu a nezastíní její osobnost.

Všimli jsme si také, že spoustu jejích šatů, ať už jde o dlouhé róby, nebo minišaty, doplňují subtilní sandálky v černé barvě? To je další skvělý tip do vaší garderoby. Vybírejte ideálně kožené na vysokém štíhlém podpatku, takové nebudou navzdory trendům nikdy out.

Styl Jennifer Aniston není až tak složité následovat, protože navzdory své slávě a bohatství nosí oblečení, které může průměrná žena snadno přenést do svého vlastního života. V naší fotogalerii se můžete inspirovat modely à la Aniston, které jsou běžně dostupné.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články