Rafinovaný styl Jennifer Aniston: Září v nadčasových casual kouscích, osvědčených střizích a neutrálních tónech

Rafinovaný styl Jennifer Aniston: Září v nadčasových casual kouscích, osvědčených střizích a neutrálních tónech
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Jennifer Aniston má ráda svůj jednoduchý nadčasový styl, v letech se téměř neproměňuje, stejně jako jeho nositelka.Univerzálně použitelný černý blejzr nabízí i značka Pieces. 960 KčJen a její oblíbené cargo kalhoty, které jsou aktuálně žhavým trendem podzimu.Cargo kalhoty neboli kapsáče pro neformální příležitosti jsou letos k vidění na přehlídkách luxusních značek i v běžných řetězcích. Zara, 799 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Mnoho celebrit má solidní finanční zázemí, stejně jako možnost využít služeb stylistů, přesto ne vždy je jejich výsledný look hodný následování. Představíme vám proto opravdové ikony a poradíme, jak sestavit podobné outfity za zlomek ceny. Na úvod nás inspirovala herečka Jennifer Aniston.

Radka Franc
Radka Franc 14. 10. 2022 08:00

Miláček Ameriky, herečka Jennifer Aniston, se stala ikonou díky komediálnímu talentu i své záviděníhodné hřívě. Účesy, se kterými se po dekádu objevovala v seriálu Přátelé, obdivovaly a napodobovaly ženy a dívky po celém světě. Ale i její módní styl mimo obrazovku získal stejnou míru pozornosti.

Jennifer Aniston nemění to, co funguje

Jennifer svůj vzhled mění jen zřídka, ví, že když něco funguje, není třeba dělat zásadní změny. I proto se rok co rok objevuje na seznamu nejlépe oblékaných celebrit. To, co nás na jejím vzhledu nejvíc baví, je, že vypadá trendy a šik, aniž by se o to příliš snažila.

Mezi její nejoblíbenější casual kousky patří kvalitní modré džíny doplněné bílým tričkem nebo košilí, dobře střižený blejzr, boty na klínku, zelené cargo kalhoty (které jsou aktuálně velkým must have), kůže ve všech možných podobách, kloboučky a zajímavé brýle - ať už sluneční, nebo dioptrické.

Neutrální barvy jsou klíčem k úspěchu

I když se Jennifer Aniston nevyhýbá černé barvě, chytře ji vyvažuje zlatými doplňky a svěžím make-upem, aby nepůsobila tvrdě. Pracuje s neutrální barevnou paletou tónů a snad můžeme prozradit, že většina jejího oblečení, včetně kalhot a triček, je upravená na míru, aby herečce co nejvíce lichotila.

Když se podíváte na obrázky Jennifer v průběhu let, všimnete si, že se drží nadčasových základů a stejných střihů, o kterých ví, že jí sluší. A i když není otrokem módních trendů, dokáže vypadat velmi aktuálně. Její jednoduchý, pohodlný, a přitom vkusný styl rozhodně stojí za vyzkoušení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články