Kabelky z Českého lva: Obermannová i Plodková vynesly konfekci za pár stovek, manželka Karla Janečka luxus za 83 tisíc

Kabelky z Českého lva: Obermannová i Plodková vynesly konfekci za pár stovek, manželka Karla Janečka luxus za 83 tisíc
Zdroj: Herminapress, Renata Bušková/koláž Lifee
Zpěvačka Dáša Zázvůrková přišla na Českého lva v doprovodu vdovy po Miro Žbirkovi Kateřiny.Zázvůrková říká, že chtěla působit prvorepublikově.Detail kabelky Kateřiny Žbirkové.Muzikant Michal Dvořák s manželkou DJ Luccou.+ 35 fotek+ 36 fotek

Honosné róby na předávání Českých lvů doplnily dámy i letos kabelkami, jejichž cenu byste jen těžko odhadovali. Spisovatelka Irena Obermannová se například pochlubila, že nakupuje ve známém řetězci s levnou módou, a podobnou slabost má i Jana Plodková. Sympatická herečka s vytříbeným vkusem ženám vzkazuje, že krásná můžete být i s kabelkou za pár stovek.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 03. 2023 18:00

Spisovatelka Irena Obermannová přišla do pražského Rudolfina v doprovodu své dcery, herečky Bereniky Kohoutové„Mám šaty od filmové návrhářky, kterou jsem potkala během natáčení snímku Řekni to psem. Říká si Linda von Dráček. Tyto šaty vznikly podle mého návrhu, k tomu jsem si vymyslela přehoz. Taštičku z perel mám svoji oblíbenou z HMka, takže pravé ty perly určitě nejsou, a k tomu střevíčky ze second handu," prozradila nám známá spisovatelka, která si doplňky velmi pochvalovala.

Plodková i Kohoutová s doplňky za pár stovek

Podobně na tom byla i její dcera Berenika Kohoutová. Ta přišla v šatech od návrhářky Hany Zárubové. „Zbytek je z běžné konfekce. Ráda odtud vyzobávám věci, a když se mi to líbí, nevidím důvod, proč si to nevzít," prozradila v našem rozhovoru Berenika, která šaty v pudrové barvě doplnila výraznou štrasovou kabelkou v podobně pastelovém odstínu.

Rozumně přemýšlí nad módou také herečka Jana Plodková, která k bílým šatům od návrhářky Zdeňky Kubíčkové a šperkům Zdeňka Vacka vynesla zlaté psaníčko z Manga a střevíčky ze Zary. 

Manželka miliardáře s kabelkou za 83 000 korun

Manželka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova přišla ve špercích Bulgari a s kabelkou Serpenti Forever téže značky, která podle oficiálních stránek prodejce vychází na 83 000 korun. Nenápadnou, byť drahou kabelku vynesla také manželka muzikanta Michala Dvořáka DJ Lucca. Ta vzala k červené róbě ikonické psaníčko Knot od italské značky Bottega Veneta. To vychází v různých variacích na 65 000 korun. Nešetřila ani snoubenka Ondřeje Sokola, Nikola, která k šatům vynesla ikonické černé psaníčko značky Yves Saint Laurent, jehož cena se rovněž pohybuje v desítkách tisíc korun.

Dáša Zázvůrková chtěla evokovat první republiku

Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková cenu svého outfitu neřešila, ale měla jasno v tom, jak chce působit. „Já přijela z Říma a řekla jsem si, že bych v Rudolfinu ráda byla prvorepubliková. A zjistily jsme s Kateřinou Žbirkovou, že k sobě hezky ladíme," poukázala Zázvůrková na svůj doprovod. Kabelku Dáša zvolila pudrově růžovou, ovšem s černou krajkou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články