Těhotná Berenika Kohoutová: Jaké vylomeniny si bude muset s miminkem odpustit?

Berenika se obejde bez podprsenky při každé příležitosti
Zdroj: Profimedia
Berenika Kohoutová je česká herečka, zpěvačka, dabérka, blogerka a spisovatelka.Narodila se v Praze spisovatelce Ireně Obermannové a hudebníku Danielu Kohoutovi jako jejich druhá dcera po o 8 let starší sestře Rozálii, která je českou režisérkou a dokumentaristkou.Po vystudování Gymnázia Jana Nerudy s hudebním zaměřením, kde byla na oboru klasický zpěv, studovala herectví na Pražské konzervatoři.Od pěti let byla členkou Bambini di Praga, v sedmi letech přešla do Dismanova rozhlasového souboru, odkud její kroky vedly k umělecké skupině OLDstars.+ 6 fotek+ 7 fotek

Je tomu více než rok, co se s nestydatou herečkou suše a bez emocí i kompromisů rozešel manžel Pavel Čechák, který dříve žil s Táňou Vilhelmovou. Zpočátku to sice vypadalo, že bude Berenika truchlit, ale nakonec skočila do náruče prvnímu lovci, který projevil zájem. No a světě div se, s přítelem Kryštofem čeká své první dítě.

Petra Járková
Petra Járková 05. 09. 2019 13:00

Kontroverzní herečka Berenika Kohoutová, která je známá tím, že na sociální sítě přidává odvážné a často dokonce i podle veřejnosti nevhodné fotografie, čeká miminko. Jak bude její život po porodu vypadat můžeme zatím jen spekulovat. Jedno je ale jisté, herečka si bude muset mladické nerozvážnosti, kterými čas od času plnila stránky bulváru, odpustit.

Volný průběh

Zpráva o těhotenství Kohoutové přišla poměrně nečekaně možná i pro samotnou nastávající maminku. Vždyť ještě v červnu tvrdila, že s přítelem Kryštofem na děti zatím nijak zvlášť nepospíchají. „Bavili jsme se o nich, ale já v této oblasti neplánuji. Nechávám věcem volný průběh,“ vysvětlovala s tím, že je potřeba naplno vytěžit čas před založením rodiny.

Jan Kraus

Možná by s informací, že je těhotná, na veřejnost nešla a sladké tajemství by si ještě chvíli nechala pro sebe, kdyby nebylo jejího divadelního kolegy Jana Krause. Ten si ji pozval do své talk show, kde tajemství veřejně provařil. Berenika se na něj ale nezlobila a ještě o svém stavu a rolích, které teď hraje, zažertovala.

„V 9. měsíci už Šíleně smutnou princeznu hrát nebudu, to by bylo divný. Nebo by se to muselo přejmenovat Šíleně těhotná princezna nebo Těhotná dívka na koštěti.“ 

Eskapády

Ve většině případů, kdy se Berenika svléká, ukazuje svoje ňadra. Ve filmech jsme je koneckonců mohli vidět nesčetněkrát. Naposledy ale překvapila svojí odvážností, kdy na dovolené v Portugalsku vyšpulila na balkoně svoji nahou zadnici.

Mateřství

Na podobné vylomeniny za pár měsíců už Kohoutová nebude mít čas a možná ani chuť. Není moc matek, které by po narození dítěte vystavovaly své obnažené přednosti na sociálních sítích. Uvidíme, jaká však bude maminka Berenika.

NA HEREČČINY KONTROVERZNÍ SNÍMKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články