Libor (34): Kývl jsem na naléhavou prosbu atraktivní sousedky. Teď jí mám plnou hlavu

Libor (34): Kývl jsem na naléhavou prosbu atraktivní sousedky. Teď jí mám plnou hlavu
Zdroj: Unsplash

Libor žil s manželkou Radkou ve spokojeném manželství. Vše bylo dlouho zalité sluncem. Pak se k nim do domu přistěhovala atraktivní blondýna Kateřina a Libor s ní prožil milostný románek. Teď si láme hlavu nad tím, jak se dostane z této svízelné situace.

Jan Švanda
Jan Švanda 21. 12. 2022 07:00

S Radkou (32) tvoříme manželský pár už přes deset let. Vychováváme tři nádherné děti, ve vztahu jsme nikdy neřešili žádnou větší krizi a celou dobu jsem jí byl věrný. Dokud jsem nepoznal naši novou sousedku Kateřinu (30)…

Se sousedkou jsme si padli do oka

Přímo naproti nám dlouho žila postarší žena s partnerem. Byli moc fajn, často jsme si na chodbě povídali nebo k nim zašli třeba na bábovku a čaj. Jednoho dne však její choť zemřel a naše oblíbená sousedka se odstěhovala do menšího bytu.

Ten jejich zůstal nějaký čas prázdný, než ho obsadila pohledná třicítka Kateřina s přítelem. Je to modrooká blondýnka s vlasy střiženými do mikáda. Je také příjemná a upovídaná. Seznámili jsme se a já byl rád, že opět máme prima sousedy.

S Katkou jsme se však postupně sbližovali víc. Když jsme spolu kecali před domem, flirtovala se mnou. Nepopírám, že se mi hodně líbila, ale držel jsem se zpátky. Radce jsem to prostě nemohl udělat. Jenže pak přišel den, jenž vše změnil...

Sousedka mě požádala o pomoc

Katčin manžel jezdil s kamionem a byl zrovna nějaký čas na cestách. Manželka vyrazila s dětmi na víkend za babičkou a já zůstal po dlouhé době doma úplně sám. Chtěl jsem si pustit film, když vtom někdo zazvonil. Za dveřmi stála Katka. Říkala mi, že montuje novou komodu, kterou si koupila do obýváku, ale vůbec jí to nejde. A poprosila mě o pomoc.

Vzal jsem si potřebné nářadí a šel za ní. Otevřela mi a já si všiml, že se stihla převléknout. Měla na sobě černé legíny a krátké triko s výstřihem, v němž vyniklo její krásné poprsí. Nedařilo se mi z ní spustit oči, ale práce volala. Komodu jsem sestavil poměrně rychle a Katka jásala nadšením. „Děkuji moc, co jsem dlužná?“ usmívala se na mě a já zase na ni. Mlčel jsem a jenom se na ni díval. „Nedáš si sklenku vína?“ ptala se. Nabídku jsem rád přijal. Sedli jsme si do obýváku a povídali si. Stěžovala si, že na ni manžel poslední dobou nemá čas a že se sama nudí.

Měli jsme už něco vypito. Něžně jsme se pozorovali a já se k ní naklonil a začal ji hladit po stehně. „Strašně se mi líbíš,“ šeptal jsem jí do ucha. Oči se jí v tu chvíli rozzářily. Řekla mi, že se mi právě chystala říct to samé. Na nic jsme nečekali a začali se líbat. Nešlo to zastavit. Milovali jsme se asi hodinu a bylo to absolutně skvělé! Když jsme se rozloučili a já se vrátil domů, měl jsem hrozné výčitky. „Bože, co jsem to udělal,“ kroutil jsem nechápavě hlavou.

Často myslím na sousedku

Radka druhý den přišla s dětmi domů s veselou náladou. Vykládala, jak mě babička pozdravuje a že jsem jí chyběl. Dělal jsem jakoby nic. Také Katka drží před přítelem jazyk za zuby. Problém je, že na ni často myslím.

S Katkou jsme se od té doby moc neviděli. Jenže já se bojím okamžiku, až budou naše drahé polovičky zase pryč. Bojím se, že Radku znovu podvedu. Ale na druhé straně tajně doufám, že se tak stane co nejdřív. Mám fakt plnou hlavu své sexy sousedky...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články