Darina (26): Můj nový přítel si s ženami rozumí až podezřele dobře. Bojím se, jestli to ustojím

Darina (26): Můj nový přítel si s ženami rozumí až podezřele dobře. Bojím se, jestli to ustojím
Zdroj: Freepik

Na kamarádství mezi mužem a ženou není nic zvláštního. Spousta lidí má za nejlepšího kamaráda někoho opačného pohlaví. Darina je plachá a mužů se vždy tak trochu bála. Její nový přítel to ale s ženami má přesně naopak.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 17. 11. 2022 10:00

Nejsem člověk, který byl dokázal s někým začít konverzaci jen tak. Vždy pro mě bylo těžké se s někým seznámit, především s muži. Proto jsem měla ve svém životě jen pár vztahů. 

Nikdy se s ním nenudím 

Můj nový přítel Mirek (28) to má úplně naopak. Je velmi společenský člověk, vždy ví, co má říct. Žádný rozhovor s ním není nudný. Za dva měsíce, co spolu chodíme, jsem s ním ani jednou nezažila trapné ticho. Vždy vymyslel nějaké téma a o tom jsme se dokázali bavit hodiny.  

Kromě toho má i spoustu kamarádů. Stačí jít jen chvíli po ulici a hned narazíme na někoho, kdo ho zná. Já jsem spíše člověk, který vyhledává samotu. Před cizími lidmi se stydím. Procházky, na kterých potkáváme spoustu jeho známých, jsou mi proto někdy nepříjemné. 

Můj přítel má spoustu kamarádek 

Kromě toho, že má spoustu kamarádů, tak jsem si všimla jedné věci - většina z nich jsou ženy. „Ty máš asi víc kamarádek než kamarádů, že?“ zeptala jsem se ho. „Nevím, proč to tak je, ale přijde mi, že s ženami toho mám daleko víc společného. A dokážu s nimi dobře vycházet,“ odpověděl mi.  

Jeho postoj mi nebyl úplně jasný, já mám jen pár kamarádek. S muži jsem si nikdy moc nerozuměla a bála jsem se s nimi mluvit. To, že má Mirek víc kamarádek, mi zas tolik nevadilo. Nejsem žárlivý člověk. Před dvěma týdny jsem se ale dozvěděla, že bych asi neměla být až tak v klidu. 

Při flašce jsem se dozvěděla tajemství 

Byli jsme na pivě s jeho kamarády. Když už jsme byli celkem opilí, někoho napadlo, že bychom si mohli zahrát flašku. Tuhle hru jsem na škole nesnášela, ale říkala jsem si, že to nějak přežiju. V půlce hry se někdo Mirka zeptal, s kolika lidmi v této místnosti spal. A on odpověděl, že s pěti.

Rychle jsem si spočítala, že i se mnou je v místnosti přesně tolik žen. A všechny ty čtyři jsou jeho dobré kamarádky. Došlo mi, že bych asi neměla být až tak v klidu, co se jeho kamarádek týče. Od té doby se mu vyhýbám, protože vím, že nás čeká těžký rozhovor. Chtěla bych znát pravdu, jak to tedy s těmi svými kamarádkami má. A jestli bych se měla mít na pozoru...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články