Kristýna (32): Na seznamce jsem poznala úžasného sympaťáka, první rande ale skončilo fiaskem

Kristýna (32): Na seznamce jsem poznala úžasného sympaťáka, první rande ale skončilo fiaskem
Zdroj: Freepik

Rozvedená Kristýna toužila po novém a láskyplném partnerovi. Vyzkoušela seznamku na internetu a brzy narazila na muže, který jí učaroval. Jenže první setkání skončilo velkým fiaskem...

Jan Švanda
Jan Švanda 15. 11. 2022 10:00

S Martinem (34) jsem se rozvedla před rokem a půl. Nestála za tím nevěra nebo hádky, prostě jsme si po sedmi letech manželství přestali rozumět. Děti nemáme, o to byl rozchod jednodušší. Nechtěla jsem zůstat dlouho single, jenže nejsem typ, který by vyhledával větší společnost, chodil do klubů a barů. Na radu kamarádky Radky (31) jsem proto zkusila seznamku na internetu.

Našla jsem si chlapa na seznamce

Vytvořila jsem si profil a šla do toho. Docela brzy jsem si začala psát s mužem, který mě od první chvíle zaujal. Honza byl ohromný sympaťák a podle svých slov čerstvý pětatřicátník. Byl milý a vtipný, říkal, že je také rozvedený, bezdětný a hledá vážný vztah. Pro mě ideální partie. Padli jsme si do noty, našli i společné zájmy a vše bylo zalité sluncem.

Byl mi oporou, aniž bychom se znali kdovíjak dlouho. Svěřovala jsem se mu s různými strastmi. Vylíčila jsem mu také příhodu, jak jsem se před pár měsíci v supermarketu pohádala s jedním chlapem. Stála jsem v dlouhé frontě u kasy a když jsem konečně šla na řadu, přiřítil se najednou muž s lahví vodky. Předběhl mě s tím, že strašně spěchá na autobus a nemá čas, aby čekal takovou frontu.

„Dobrý, kdybyste mě slušně poprosil, ráda vás pustím. Ale takhle ne!“ rozčílila jsem a poslala ho do fronty. Chlap vyvalil oči a zhurta se do mě pustil. „Ty seš teda nána. Se zblázni, ty kačeno… Kvůli tobě mi to teď ujede,“ soptil. Ostatní lidé se mě ale zastali, hulvát se zařadil na konec fronty a zmlkl.

Na rande přišel šok

To víš, někteří jsou holt takoví. Blbec, no,“ napsal mi Honza, když jsem se mu svěřila se svým příběhem. Pak jsme se bavili o jiných věcech. V online prostoru to mezi námi jiskřilo. Došlo i na lechtivá témata. Po měsíci intenzivního dopisování jsme si domluvili první rande. Dohodli jsme se, že půjdeme na večeři a pak do kina. Těšila jsem se a zároveň byla nervózní, jak to dopadne. Jestli si budeme rozumět i v reálu.

Vyšvihla jsem se, vzala si novou sukni a vyrazila do restaurace, kde nám Honza rezervoval stůl. Po příchodu mě číšník nasměroval ke stolu, kde už seděl Honza. Když jsem se mu podívala do očí, přišel šok. Ten milý sympaťák, který se mnou flirtoval na seznamce, byl právě onen hulvát ze supermarketu!

Toho blbce už nikdy nechci vidět

Pozdravil, usmál se, ale z jeho obličeje bylo patrné, že mě také poznal. Moje dobrá nálada rychle vyprchala. Omluvil se mi a snažil se být něžný a milý. Jenže kdykoliv promluvil, okamžitě se mi před očima vybavil nevychovanec a sprosťák, který mi tehdy pořádně hnul žlučí. Povídali jsme si, dali si jídlo, ale do kina nešli. Já prostě nemohla. Rozloučili jsme se a oba zamířili k domovu.

Další den mi znovu psal, ale to krásné a harmonické z předešlých dnů už bylo fuč. Napsala jsem mu rovnou, že to dál nemá cenu. Na seznamku jsem ovšem nezanevřela a dál si hledám nového partnera.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články