Sabina (35): Skutečnou lásku jsem našla až po rozvodu. Okouzlil mě bývalý kriminálník

Sabina (35): Skutečnou lásku jsem našla až po rozvodu. Okouzlil mě bývalý kriminálník
Zdroj: Unsplash

Sabina dlouhé roky žila po boku vzorného manžela, který ji však postupně začal nudit. Proto požádala o rozvod. Díky online seznamce si našla Kamila. I když ví, že je to bývalý kriminálník, něco ji k němu táhne. Je v něm to, co u manžela postrádala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 05. 2022 13:00

Kdo by to byl řekl, že i mě potká rozvod. S Igorem bylo všechno tak idylické, a přece jsme spolu nevydrželi. Dostala jsem od života druhou šanci. Začala jsem si s někým, kdo má minulost víc než pestrou. I přes fakt, že žiji s bývalým kriminálníkem, jsem neskutečně šťastná.

Ke mně se hodný muž nehodil

Bývalý manžel Igor byl ztělesněná dokonalost. Byl jak vzorným manželem, tak skvělým otcem Elišky (10). Žili jsme si poklidně v našem malém království a všechno se tvářilo idylicky. Možná až moc. Igor byl tak hodný, že se s ním nešlo ani pohádat. Všechno mi odkýval a omlouval se za věci, za které nemusel.

Ze začátku vztahu mi to vyhovovalo, ale po čase mi to začalo lézt krkem. Ten jeho naškrobený úsměv plný štěstí mě vyloženě vytáčel. Igor ani nikam nechodil. Z práce rovnou domů, kde si po zbytek dne hrál s Eliškou. Taťka je skvělý, to mu nikdy nevezmu, ale jako partner už mě začínal nudit.

Přistihla jsem se při myšlence, že ho opouštím. Zlé bylo, že mě to nevyděsilo. Naopak. Viděla jsem v tom příslib nějaké změny. Když už jsem vedle Igora nemohla ani sedět, bylo jasné, že musíme od sebe. Zpráva o tom, že se chci nechat rozvést, ho velmi ranila. Nechápal, co udělal špatně.

Po rozvodu jsem šla na seznamku

Rozvod proběhl v klidu. Igor nechtěl přijít o kontakt s Eliškou, takže jsme se na všem domluvili. Sice jsme dostali soudem nakázanou střídavou péči, ale stejně jsme si to rozdělili podle svých možností a potřeb. Bylo mi až stydno, jak se mi po rozvodu s Igorem ulevilo. Najednou jsem mohla volně dýchat.

Nový vztah jsem sice neplánovala, ale současně jsem věděla, že sama být nechci. Kamarádka mi vnukla myšlenku, abych zkusila seznamku. Něco na tom bylo. Seznámit se z pohodlí domova? Šla jsem do toho. Po založení profilu jsem měla během týdne stovky zpráv. Jen pár z nich vyčnívalo.

Nejvíce mě zaujala ta od jistého Kamila. Byl přímočarý a věděl, jak na mě. Slovo dalo slovo a mě čekala vůbec první schůzka naslepo. Sešli jsme se v parku v centru města. Byla jsem z té schůzky nervózní. Bála jsem se pocitu trapnosti a rizika, že si nebudeme mít co říct. Když se Kamil zjevil, podlomila se mi kolena.

Zamilovala jsem se do bývalého kriminálníka

Přišel čtyřicetiletý chlap jako hora. Jeho hrubý hlas mi způsoboval husí kůži po těle. Měl přes dva metry a tělo jako zápasník. Když jsem se mu dívala do očí, cítila jsem v nich živel. Ten den jsem se po dlouhé době cítila víc než dobře. Kamil byl muž s velkým M. Na konci schůzky mi řekl, že se mu líbím a rád by mě ještě viděl.

Doplnil ale, že bych měla vědět jednu věc. „Jsem bývalý kriminálník. Dělal jsem špatné věci, ale je to za mnou," přiznal se. Zprvu mě to vylekalo a chtěla jsem couvnout. Ale něco mě k němu táhlo. Pár dní jsem na jeho telefonáty nereagovala a zvažovala, jestli chci být s někým, kdo porušoval zákony. Srdce ale rozhodlo za mě. S Kamilem konečně žiji! Nemá problém se se mnou pohádat a říct nahlas svůj názor. Jeho minulost v něm zanechala kus grázlíka, a to je právě to, co mě přitahuje. Zanedlouho oslavíme dva roky od seznámení. Věřím, že lidé prostě mají dostávat druhé šance.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články