Jitka (34): Manžel si je mou láskou až moc jistý. Donutila jsem ho k žárlivosti, ale chvíli to trvalo

Jitka (34): Manžel si je mou láskou až moc jistý. Donutila jsem ho k žárlivosti, ale chvíli to trvalo
Zdroj: Pixabay

Jitce vadí, že její manžel není žárlivý typ. Udělalo by jí dobře, kdyby se občas projevil. Ať dělá, co dělá, s Petrem nic nehne. Musela vymyslet lest, aby ho donutila k nějaké aktivitě. Její známý ji měl před Petrem políbit. Došlo sice na zlomený nos, ale Jitka je konečně spokojená.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 04. 2022 13:00

S manželem Petrem (39) jsme osm let. Vychováváme dvouletého Janka a všechno se zdá na první pohled růžové. Bydlíme ve vlastním domě, nemáme se špatně. Petr slušně vydělává, hodně cestujeme i zdraví nám slouží. Nic by mi nemělo vadit. Přesto je něco, co mě vytáčí do nepříčetnosti. Petr se o mě vůbec nebojí, nežárlí, asi si je mnou hodně jistý. Začala jsem ho tedy nutit k žárlivosti. Ale jak se ukázalo, nebude to lehký úkol.

Manžel na mě vůbec nežárlí

Bude to znít namyšleně, ale nemám se za co stydět. Jsem pěkná ženská. Kdybych chtěla, mám na každém prstě pět chlapů. Jsem vysoká, cvičím pravidelně, takže mám i ucházející figuru. Dlouhé blond vlasy mi může leckterá žena závidět. Nebojím se říct, že i po porodu jsem pořád kost! Jediný, kdo si to asi nemyslí, je můj manžel.

Poslední dobou mi u něj něco schází. Popsala bych to možná jako neúctu? Neumí ocenit moji snahu vypadat skvěle. Je si mnou až příliš jistý. Dám vám příklad. Jdeme na hřiště, kde je mimo tlupy maminek i spousta mužů. Cítím jejich pohledy na mém zadku, někdy zkusí nevinný flirt na baru. Předhánějí se v tom, kdo mi koupí pití, ale s Petrem to ani nehne.

Když jsem si toho všimla poprvé, hned jsem na něj uhodila: „Tobě nevadí, že se na mě támhle Venca sápe?" Doufala jsem, že projeví kus žárlivosti. „Venca? To je v pohodě, toho bys stejně nechtěla," odvětil a dál to neřešil. Zatímco já uvnitř zuřím, že je mu to jedno, on to nepovažuje za důvod k žárlení.

Cizí muž mě pozval na kávu

Nedávno mě v obchodě cizí muž před zraky mého manžela pozval na kávu. Jedním okem jsem sledovala, jak se Petr zachová. Asi jsem čekala, že mu jednu ubalí. On se ale jen pousmál a za mě tomu muži řekl, kdy mám čas. To jsem v autě nemohla nechat bez odezvy. „V tom krámě jsi to myslel vážně? Ty bys mě s tím chlapem nechal jít na kávu?" divila jsem se.

„Nebyl to tvůj typ," smál se. A mě došlo, že si mě Petr dostatečně neváží. Zdá se, že si je mojí láskou až moc jistý. A mě to vadí. Přála bych si, aby občas žárlil, nebo se projevil a řekl: „Ta je moje, na tu mi nesahej!" Rozhodla jsem se, že ho k tomu zkrátka donutím. Začala jsem oblékat výstředně. Připojila jsem se ke svým kamarádkám a začala více navštěvovat bary.

Doufala jsem, že se bude pídit, kde a s kým jsem. Zkrátka, že začne konečně žárlit. Ne, ani to s ním nehnulo. Snížila jsem se i k tomu, že si sama sobě posílám pugety růží. Myslíte, že ho to k něčemu probralo? Vůbec. Pořád stejný postoj. Nechtěla jsem svůj boj vzdát, a tak jsem vymyslela lest. Domluvila jsem se s jedním známým, aby mě před Petrem políbil.

Musela jsem na manžela vymyslet lest

Honzíka jsme dali mojí mamce a vyrazili s Petrem na večeři. S Jardou jsme byli domluvení, že přijde do restaurace a projde kolem stolu. Na pozdrav se obejmeme a on mě pak vášnivě políbí. Nic netušící Petr seděl a usrkával víno. Když Jarda přišel, modlila jsem se, aby to vyšlo. Jarda je totiž krásný chlap. Udělal to přesně podle plánu.

Co jsem nedomyslela, bylo, že by ho mohl Petr vážně uhodit. Dal mu takovou, že mu zlomil nos. Účel byl ale splněný. Petr se konečně probral a popral se za mě. Jarda byl sice trochu naštvaný, ale má moje veliké díky. Od té doby si mě Petr více hlídá. A já? Abych udržela jeho pozornost, sem tam mi přijde květina nebo podivná SMS...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články