Veronika (27): Rok se mi kamarádka zdráhala představit přítele. Když jsem zjistila proč, spadla mi brada

Veronika (27): Rok se mi kamarádka zdráhala představit přítele. Když jsem zjistila proč, spadla mi brada
Zdroj: Freepik

Když se Verče nejlepší kamarádka Anežka svěřila, že má nový objev, přála jí to. Když se ale po čase začala dožadovat toho, aby jí ho Anežka představila, byl s tím problém. Nakonec se Verča dozvěděla, o jaký vztah se vlastně jedná.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 03. 2022 10:00

Kamarádka Anežka (25) poslední měsíce pořád mluvila o svém klukovi. Nadšeně vyprávěla, co všechno spolu zažili. Jak spolu chodí do zoo a jak úžasný byl jejich první sex. Dlouho mi proto nedocházelo, že s jejich vztahem není něco v pořádku.

Kamarádka se těšila z nového přítele

Poprvé mi Anežka řekla o svém příteli zhruba před rokem. ,,Mám nový objev,“ hlásila nad šálkem kávy. ,,Koho?“ zajímalo mě. ,,Seznámili jsme se na internetu,“ pokračovala. ,,A jak vypadá?“ dychtila jsem vědět víc. Anežka mi podstrčila telefon s jeho fotografií. ,,Je hezkej,“ ohodnotila jsem Adama. ,,Je naprosto úžasnej,“ zasnila se.

Pokaždé, když jsme se viděly, mi o něm vyprávěla. ,,Minulý týden jsme byli v zoo,“ chlubila se. ,,Tak to vypadá nadějně, co?“ odvětila jsem a přála kamarádce štěstí. Vypadala tak spokojeně a hlavně zamilovaně, že jsem nepojala podezření, že je u nich něco špatně. Asi po třech měsících mi volala celá blažená, že už spolu měli první sex.

,,A jaký to bylo? Byl dobrej?“ chtěla jsem znát podrobnosti. ,,Byl tak něžný a pozorný,“ chválila ho. ,,To ti moc přeju. Zdá se, že se na tebe konečně usmálo štěstí,“ gratulovala jsem jí. ,,Už se nemůžu dočkat, až mi ho představíš,“ pronesla jsem. To však zůstalo bez odpovědi. Tehdy jsem tomu nepřikládala význam.

Jejich vztah měl jeden dost vážný zádrhel

Když už spolu byli skoro rok, začala jsem na ni tlačit. ,,Tak kdy mi toho svého prince představíš?“ naléhala jsem. ,,Co příští pátek? To mám čas,“ navrhla jsem rovnou. Anežka se cukala. ,,To jdeme do botanické zahrady, takže to asi nevyjde,“ opáčila a jiný termín nenavrhla. ,,Odkud vlastně je?“ zeptala jsem se po dalším měsíci.

Anežka mlžila, že prý zapomněla název města. Už mi to začínalo být celé nějaké divné. ,,Tak odkud je? Proč mi ho nechceš představit?“ zajímalo mě. ,,Nebo je to snad nějaký ženáč, se kterým ses zapletla? Už kápni božskou,“ rýpala jsem do ní. Anežka dost znejistěla. ,,Chci prostě vidět přítele své nejlepší kamarádky,“ útočila jsem dál.

Anežka se chvíli cukala a pak vyšla s pravdou ven. ,,Víš, ono je to trochu složitější,“ začala pomalu. ,,Nemůžu ti ho představit,“ zhluboka se nadechla, ,,nemůžu ti ho představit, protože jsem ho sama ještě nikdy neviděla. Myslím naživo.“ Zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. ,,Cože? Tys ho nikdy neviděla?“ nechápala jsem.

Svého přítele nikdy neviděla naživo

,,Vždyť jste měli sex, ne? Byli jste v zoo? Tak jak jsi ho sakra nemohla vidět?“ nedávalo mi to smysl. ,,V zoo jsme sice byli, ale každý zvlášť. Navíc každý v jiném městě. Jen jsme měli videohovor a vzájemně jsme si ukazovali zvířata a místo, kde se nacházíme,“ prozradila mi a já šla do kolen. ,,A ten sex?“ děsila jsem se celé pravdy.

,,To jsme si také jen volali,“ odvětila Anežka a mně to došlo. ,,Takže si rok jen tak s někým píšeš, spíš s ním, ale nikdy jsi ho neviděla?“ shrnula jsem její příběh. ,,Mně to tak vyhovuje,“ špitla. ,,A nepřijde ti to trochu divný?“ vyštěkla jsem. ,,Já ho miluju,“ zařvala na mě a odešla. Déle než měsíc jsme se neviděly. Mám Anežku vážně ráda, známe se roky. Musím jí to buď rozmluvit, nebo ji donutit, aby trvala na osobní schůzce. Mně to totiž nepřijde vůbec normální.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články