Anna (26): Kamarádka tvrdila, že můj přítel je na Tinderu. Založila jsem si tam účet a nestihla se divit

Anna (26): Kamarádka tvrdila, že můj přítel je na Tinderu. Založila jsem si tam účet a nestihla se divit
Zdroj: Freepik

Anička viděla v Jardovi lásku svého života. Měl však tajemství, které jí prozradila až její kamarádka Denisa. Anna si proto založila falešný profil na Tinderu, aby Jardu prověřila. A nestihla se divit.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 02. 2022 07:00

Chodila jsem tehdy s Jardou, svým vysněným princem. Dva roky zpátky se ke mně nastěhoval. Měla jsem svůj byt a zrovna začínala rekonstrukci. Hodila se mi tak další hlava, která usměrní mé mnohdy šílené nápady. Byla to pohádka. Jarda byl elegán, vzdělaný a v žádné společnosti neseděl v koutě. Pokud se tančilo, tančil jako první. Pokud bylo třeba trochu rozproudit konverzaci, chopil se toho s grácií. Vážně uměl být okouzlující.

Tvůj přítel je na Tinderu, oznámila mi kamarádka

Představila jsem ho kamarádkám a často jim vyprávěla, že teď už se opravdu začneme snažit o dítě. "Cítím, že je na to ten správný čas. V práci se mi daří, mám našetřeno. Na co čekat?" ráda jsem vyprávěla. Byla jsem na sebe pyšná, jak jsem se vypracovala, a nechtěla nic ponechat náhodě. Jarda to měl ale vymyšlené jinak.

Pamatuju si, jak moje kamarádka Denisa, dlouho hledající někoho, kdo by se do ní vášnivě zamiloval, přišla s tím, že je Jarda na Tinderu. "Prosím tě, to je nějaká blbost, ne?" smála jsem se. "Opravdu jsem tam viděla jeho fotky," ubezpečovala mě. "No, Deni, fotky krade kdekdo," odsekla jsem a nechtěla věřit tomu, že by Jarda byl na Tinderu, seznamovací aplikaci. Jaký by k tomu měl proboha důvod?

Řekl mi, že je to jen zábava při chvílích nudy

"Jardo, Denisa tvrdí, že jsi na Tinderu," uhodila jsem na něj jednou, když jsme spolu koukali na televizi. "Jo, to jsem," odvětil a já na sebe leknutím vylila skleničku s vínem. "Cože jsi?" snažila jsem se pokračovat v konverzaci, zatímco jsem si svlékala promočené triko. "Mám to jako zábavu. Hledáme holku kolegovi. A někdy na to koukám na záchodě," pokračoval. Byl úplně v klidu. Tak jsem si řekla, že asi nelže, a nechala to být.

Jenže uběhl týden a nedalo mi to. Založila jsem si falešný profil a čekala, až mi jednou, až budeme poblíž, aplikace Jardu nabídne. Podařilo se mi to asi po měsíci, kdy jsem ho konečně označila jako někoho, s kým bych se chtěla seznámit. A aplikace hned ukázala shodu. Dala jsem si záležet, stáhla z fotobanky snímky, které byly zatraceně sexy. V tomhle jsou muži jednoduší a Jardův vkus jsem znala.

Psal si se mnou, tvrdil, že je nezadaný a už dlouho nemůže najít tu pravou. Byla jsem v šoku, ale zároveň jsem si s ním toužila psát dál. Připomínalo mi to naše začátky. A taky mi to dávalo alespoň na chvíli možnost být někým jiným. Po třech týdnech jsem mu sbalila kufry, dala je za dveře a k tomu vytiskla naše konverzace z Tinderu. Nikdy už se neozval a ani mi to nevysvětlil.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články