Patricie (32): Tři roky po těžkém rozchodu jsem se rozhodla znovu randit. Byl to špatný nápad

Patricie (32): Tři roky po těžkém rozchodu jsem se rozhodla znovu randit. Byl to špatný nápad
Zdroj: Pexels

Rozchody jsou často náročné záležitosti a někdy trvá značnou chvíli, než se z toho člověk vzpamatuje. Patricie měla těsně před svatbou, místo toho přišel rozchod. Po nějaké době se rozhodla znovu začít randit, ale nedopadlo to dobře.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 01. 11. 2022 17:00

Před třemi lety se mi stala ta nejhorší věc v životě. Těsně před svatbou jsem dostala kopačky. Bylo to nejhorší období mého života. Celé tři roky se užírám a ptám se sama sebe, co jsem udělala špatně. Nedávno jsem dala na radu kamarádek a začala znovu randit. Myslela jsem si, že se to zlepší.

Rozešli jsme se před svatbou

Vláďa (30) mě opustil těsně před svatbou. Nemohla jsem tomu uvěřit. Nechápala jsem, co jsem udělala špatně. „Promiň, ale nejsem si jistý, jestli jsme se s tou svatbou neunáhlili,” řekl mi jako vysvětlení. Nic víc. Jak jsme se mohli unáhlit, když jsme spolu chodili skoro pět let?

Potom si sbalil své věci a odešel. Bylo to pro mě hrozné období. Měla jsem Vláďu opravdu velmi ráda a nemohla jsem pochopit jeho zradu. Po našem rozchodu jsem se dostala do velkých depresí. Jen jsem ležela v posteli a koukala na seriály. Nemohla jsem dělat vůbec nic.

Šla jsem na rande

Kamarádky se před dvěma měsíci rozhodly, že mě znovu postaví na nohy. „Musíš začít randit. Takhle to dál nejde. Vždyť to není normální. Jsi ještě mladá a chováš se, jako kdybys měla za chvíli umřít,” shodly se všechny. Ihned mě přihlásily na Tinder. Nikdy bych nevěřila, že tam někdy budu mít profil. Ale kamarádky se do toho pustily s velkým entusiasmem.

Byly z toho nadšenější než já. Začaly chatovat s pár kluky. I když jsem na začátku byla z celé věci dost skeptická, nakonec se mi to zalíbilo. Před měsícem jsem díky aplikaci narazila na Luboše. Vypadal jako milý chlap. Pár dní jsme si psali, než sám navrhl, že bychom mohli zajít na schůzku.

Po třetím rande už se neozval

Nakonec jsem byla s Lubošem na třech schůzkách. Vždy jsem se velmi bavila. Luboš byl vtipný a hezký. Dobře se mi s ním povídalo a čas, který jsme spolu strávili, jsem si moc užila. Celou dobu jsem si myslela, že Luboš to má stejně. To jsem se ale spletla.

Už přes dva týdny mi neodpovídá. Po naší třetí schůzce jsem mu napsala a ptala se, kdy se znovu uvidíme. Neodpověděl mi a začal mě ignorovat. Nakonec nereagoval na žádnou zprávu. Je to jen další rána pro moje sebevědomí...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články