Velký horoskop lásky na rok 2022: Koho čeká svatba, kdo založí rodinu a komu krachne vztah?

Velký horoskop lásky na rok 2022: Koho čeká svatba, kdo založí rodinu a komu krachne vztah?
Zdroj: Unsplash

Koho čeká v novém roce svatba, potomek či velká životní změna? Nenechte si ujít velký horoskop lásky na rok 2022. Hvězdy přinášejí jasná poselství pro každé znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 12. 2021 07:00

Velký horoskop lásky vám prozradí, kterým znamením zvěrokruhu přinese nadcházející rok mnoho změn. Koho čeká svatba, koho potomek a kdo se bude stěhovat? Hvězdy to vědí!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V roce 2022 vás čeká mnoho dobrého. Celý předchozí rok jste pracovali na tom, abyste měli doma pohodu a pevné partnerské pouto. To se v nadcházejícím roce ukáže jako velmi dobré rozhodnutí, některé z vás čekají opravdu úžasná dobrodružství, která budou jen potvrzovat cestu, kterou jste v milostném životě ušli. Nezadaní mají velkou šanci potkat lásku svého života.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Musíte se rozhodnout, zda chcete nadále žít v provizoriu, nebo konečně vystoupíte ze svého stínu. Přejete si pro sebe to nejlepší, a přitom si momentálně akorát tak šlapete po štěstí. Jste neustále na pochybách, zda partner, kterého vedle sebe máte, je ten pravý. Zhruba v půlce roku by se mohla objevit osoba, která vám bude blízkým přítelem a na tuto otázku vám pomůže najít odpověď.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud znovu získáte ztracené sebevědomí, projeví se to i ve vašem partnerském vztahu. Přemýšlíte nad každým slovem, které vyřknete, nad každým pohybem při intimních chvílích. Rovněž překračujete své hranice při konfliktech s partnerem. Na jaře se budou dít ve vašem životě zásadní změny, které bude třeba řešit. Půjde zejména o svatbu, děti či změnu bydlení. A vypadá to, že nebude tak snadné najít v tomto s partnerem shodu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V roce 2022 budete budovat zejména dlouhodobé vztahy, už vás nebude lákat sex na jednu noc a známosti, které končívají po týdnu. Je vhodný čas začít budovat něco trvalého, co vám dá v životě potřebnou jistotu a stabilitu. Zároveň by se mohl objevit někdo z vaší minulosti, kdo vám naprosto vyrazí dech. Někteří z vás dokonce obnoví vztahy s bývalými partnery.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ačkoliv teď máte pocit, že nikoho nepotřebujete, opak je pravdou. Nebojte se si přiznat, že vaše srdce touží po spřízněné duši, ke které se schováte pod peřinu při zlém snu. Vypadá to však, že budete muset slevit ze svých nároků a vidět ve druhém hodnoty, které jste doteď opomíjeli. Vzhled už nebude to hlavní. Nehledejte také ve vztazích materiální profit, jinak zle vyberete!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud jste v uplynulém roce nebrali ohled na druhé a úmyslně jste jim ubližovali, lhali a podváděli je, karma vám to v novém roce vrátí. Pokud je to přesně naopak, máte perfektně připravenou půdu pro svůj budoucí rozvoj. Chovejte se k druhým tak, jak si přejete, aby se oni chovali k vám. Nezadaní mají velkou šanci potkat někoho výjimečného a to hned začátkem roku. Mělo by se jednat o vztah, který má naději vydržet celý život. Dejte si také v tomto roce pozor na vyzrazení velkého tajemství.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pro vás bude rok 2022 rokem vážných rozhodnutí. Ať už se bude jednat o manželství či jiné zásadní kroky v partnerském životě, rozhodně to bude stát zato. Zejména v letních měsících budete mít na růžích ustláno a bude se vám dařit, nač sáhnete. Nezadaní budou mít tento rok mnoho příležitostí k seznámení, kterých se nebudou zdráhat využít. Můžete se těšit na několik skvělých překvapení během roku, která váš život opravdu posunou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Je dobře, že jste na konci roku vyřešili veškeré spory, které jste v partnerství měli. To vám dává obrovskou příležitost, abyste do roku 2022 vstoupili s čistým štítem a začali úplně nové dobrodružství. Pro některé z vás bude tento rok v dlouhodobém partnerském vztahu novým začátkem. Zažijete několik velkých změn, dopředu se však obávat nemusíte. Vše se bude dít přesně tak, jak má.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ego pro vás bude špatným rádcem. Budete se muset naučit dělat ve vztahu kompromisy a vědět, kdy už nemá smysl v hádce pokračovat. Spory budou vznikat zejména kvůli financím. Atmosféra se u vás uklidní až na podzim, kdy jeden z vás najde novou pracovní příležitost a tím vylepší rodinný rozpočet. Nezadané čeká v tomto roce mnoho uvědomění. Dokud nezměníte sami sebe, nová láska nepřijde. Sami víte, v čem potřebujete nový impulz.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Těšte se na příjemný rok bez větších karambolů. Ačkoliv se párkrát doma pohádáte, nepůjde o nic zásadního a zvládnete to s úsměvem. To, na čem jste dlouhá léta usilovně pracovali, se vám v roce 2022 konečně začne plnit. Sklidíte plody tvrdé dřiny. Velká změna vás čeká v oblasti bydlení, pravděpodobně na konci roku. Ať už jde o první společné bydlení s partnerem, nebo odvahu konečně si vzít hypotéku.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Musíte se začít snažit, bez toho to nepůjde. Nadále se nevymlouvejte, že máte strach ze závazků, a učiňte v roce 2022 kroky, které vás dovedou k mnohem větší hojnosti i co se lásky týče. Hvězdy přejí Střelcům zejména v uzavření manželství a žádostech o ruku. Ať už žádat budete či budete požádaní, nešlápnete vedle. Nezadané čeká koncem roku obrovské štěstí. Přichází k vám partner, který splní všechna vaše očekávání a kterému naprosto propadnete.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se, že prvních pár měsíců to u vás doma bude trochu skřípat. Zřejmě jste si na sebe tak zvykli, že už se navzájem berete jako samozřejmost. Nepředstavujete pro sebe nic výjimečného a vaše konverzace jsou čistě praktického rázu. Měli byste uvažovat nad společnou dovolenou, kde upevníte své pouto. Změna prostředí je něco, co vám tento rok opravdu pomůže. Nezadaní mohou mít problém s výběrem partnera, žádný váš vztah tento rok pravděpodobně dlouho nevydrží.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články