Velký horoskop zdraví na rok 2022: Kdo by měl omezit pití alkoholu a koho potrápí migrény?

Velký horoskop zdraví na rok 2022: Kdo by měl omezit pití alkoholu a koho potrápí migrény?
Zdroj: Freepik

Nenechte si utéct horoskop zdraví na rok 2022, který vám odhalí, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kdo bude hubnout a kdo by měl ubrat ve večerních skleničkách alkoholu? Zjistěte, co čeká právě vás.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 12. 2021 07:00

Co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu v oblasti zdraví pro nadcházející rok 2022?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Soustřeďte se hlavně na stravu a pohyb. Někteří z vás si dávají za cíl zhubnout nějaké to kilo, což od televize nepůjde. Omezit byste měli také smažená jídla. Pozor na otoky nohou, zejména v letních měsících.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy vás varují před pitím alkoholu, mohli byste si zadělat na vážné zdravotní problémy. Vaše tělo bude už od února dávat jasně najevo, které potraviny mu vadí. Vaším tématem by tak mohla být intolerance některých potravin. Nezanedbávejte péči o zuby.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Věnujte tento rok pozornost svému duševnímu zdraví a psychohygieně. Trochu zpomalte, uberte práce, klidně si řekněte o přidání u svého šéfa. Potřebujete pauzu, vaše pracovní nasazení je neuvěřitelné. Připravte se na změnu životního stylu. Dejte si pozor na cholesterol.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Potrápit vás mohou bolesti hlavy či migrény. Hned na začátku roku si dejte pozor na nachlazení a pořádně se oblékejte. Neměli byste tento rok také zanedbávat prevenci u obvodního lékaře a kontrolu krevního tlaku. Starejte se o své tělo, už je na čase!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento rok vás mohou potrápit angíny, které budou z psychosomatického hlediska poukazovat na nevyřčené záležitosti. Kvůli svému zdraví byste tak měli vyřešit vše, co dlouhodobě odkládáte. U některých z vás se může projevit stres z pracovních záležitostí a potřeba více odpočívat. Naplánujte si na léto větší dovolenou.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pozornost věnujte tento rok svým spánkovým návykům a nepřekračujte své limity. Vaše tělo by vám už na jaře dalo najevo, že vaše pracovní tempo nezvládá. Naučte se život brát více s nadhledem. Velmi špatný vliv na vás bude mít alkohol a další návykové látky, vyvarujte se zejména nikotinu a kávy.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ze začátku roku vás budou trápit zejména křeče v nohou, nezapomínejte na hořčík. Celý rok vám bude nápomocný dostatek pohybu, který byste měli zařadit do své denní rutiny. Na podzim se můžete potkat s úzkostnými stavy, které budete řešit s psychologem či osobním koučem.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Měli byste se naučit pít bylinkové čaje, které si necháte namíchat u speciality. Vyměňte je za skleničku večerního alkoholu, kterou už máte jako pravidelný zvyk. Potrápit by vás zejména v dubnu mohla vylučovací soustava, proto dbejte na dobrou skladbu potravin, které přijímáte. Na podzim byste měli konzumovat více čerstvé zeleniny a ovoce.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V roce 2022 vás potrápí zejména bolesti kloubů a zad. Vhodná je fyzioterapie či pravidelné cvičení. Měli byste si také konečně najít lékařského odborníka, kterému se svěříte do péče. Pokud svou pozornost zaměříte na obtíže, které dlouhodobě řešíte, kvalita vašeho života se tento rok rapidně zlepší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Měli byste si dát pozor na úrazy, a to zejména dolních končetin. Některým Štírům také hrozí přepracování. Vhodná je meditace či jóga. Během května pečlivě kontrolujte, kolik práce si na svá bedra nakládáte. Reálně vám bude hrozit syndrom vyhoření, který by znamenal vaše vyřazení z pracovního procesu až do konce roku.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Soustřeďte se tento rok na stav své tělesné schránky. Pokud víte, že už dlouho potřebujete nějaké to kilo shodit, neváhejte. Naopak někteří z vás budou muset ubrat ze svého nasazení ve fitness centrech, aby jim opakovaně nehrozila svalová horečka. Vaše pleť bude tento rok skvělým ukazatelem, v jakém stavu je tělo.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V roce 2022 budete choulostiví zejména na průdušky a plíce. Pozor by si tak měli dát hlavně kuřáci. Dbát byste měli na důkladný odpočinek a kontrolovat hladinu cholesterolu. Bojovat můžete s lékaři, kterým tento rok nebudete důvěřovat. Nebojte se najít někoho jiného, s kým budete řešit své zdravotní problémy otevřeně a upřímně.

Zdroje informací:

Astrosage.com

Yearly-horoscope.org

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články