Do třetice všeho dobrého. Německý fitness řetězec clever fit otevírá svou další pobočku. Bude na Černém Mostě

Do třetice všeho dobrého. Německý fitness řetězec clever fit otevírá svou další pobočku. Bude na Černém Mostě
Zdroj: clever fit

Německá síť fitness center clever fit se v Česku úspěšně rozrůstá. Po otevření pobočky v pražské Kotvě a v ostravském OC Nová Karolina jsou pro veřejnost připraveny nové prostory v nejvyšším patře OC Centrum Černý Most. Slavnostní opening si nenechali ujít jak zástupci mateřské společnosti, tak známé české osobnosti, které se rády udržují fit a v dobré kondici.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 02. 12. 2021 19:00

Od prosince si v pražském nákupním centru Centrum Černý Most můžeme zacvičit v nově otevřeném fitness centru clever fit. To disponuje krásnými prostory, nejmodernějším vybavením a zkušeným personálem. O kvalitách fitness řetězce se na vlastní kůži přesvědčila i štíhlá zpěvačka Tereza Kerndlová, bývalá tenisová jednička a aktivní maminka Lucie Šafářová nebo český herec a zpěvák Milan Peroutka. Na akci nemohl chybět ani Roman Šebrle, jenž je hlavním ambasadorem této značky.

Na slavnostní otevření 1. prosince zavítali rovněž zástupci vedení mateřské společnosti clever fit. Mezi nimi se objevil například Florian Dermühl, ředitel pro franšízy v clever fit GmbH. „Česká republika je momentálně jednou ze čtyř evropských zemí, kde se nám v průběhu letošního roku podařilo tento unikátní koncept spustit. Proto věříme, že s nově otevřenými pobočkami přivítáme i další spokojené klienty,” sdělil přítomným v průběhu slavnostního odpoledne.

Své nadšení neskrýval ani Markus Bulka, člen představenstva společnosti clever fit GmbH. „Je to v pořadí již třetí fitness centrum v Česku pod naší záštitou. Z toho mám samozřejmě velkou radost, neboť i to je jasným důkazem, že expanze do této země úspěšně pokračuje,“ doplnil.

Společnost clever fit se v České republice prezentuje jako fitness centrum 21. století. Tomu je podřízen i přísný výběr služeb, cvičebních plánů a samotného sportovního náčiní. Centrální vedení udržuje úzké kontakty s předními výrobci a dodavateli moderního fitness vybavení, díky čemuž je firma schopna nadále růst a expandovat i za hranice domácího Německa.

„V poměrně rychlém tempu uvádíme do provozu další pražskou pobočku. Zatímco ta první sídlí v nejvyšším patře obchodního domu Kotva, naše druhá pražská lokalita se nachází v obchodním domě Centrum Černý Most. Vzhledem k velkému pohybu lidí, dostupnému parkování i dobrému dopravnímu spojení jde o ideální místo, jež ocení i mimopražští,” vysvětluje Karel Jarušek, manažer poboček clever fit pro Českou republiku.

Fitness centrum clever fit tak do Prahy přináší nejvyšší standardy moderního cvičení. Ve své nabídce má nejen posilovací stroje Technogym, ale také unikátní kruhový trénink Biocircuit. Ten spočívá v tom, že zákazník při vstupu dostane chytré hodinky, které mapují jeho schopnosti a mohou mu tak nastavit cvičební plán na míru.

„Clever fit je v porovnání s ostatními posilovnami jedinečný svým individuálním přístupem. Na své si zde přijde opravdu každý. Ať už profesionální sportovec nebo člověk, který s pravidelným pohybem teprve začíná. Přidanou hodnotu vidím ale i v dalších lákadlech, jako je dotykový bar na přípravu protein drinků nebo výběrové kávy. I tyto zdánlivě nepatrné detaily totiž posunují clever fit o úroveň výš,“ chválí koncept jeho tvář, olympijský vítěz Roman Šebrle.

Nápad vybudovat franšízu clever fit se zrodil v roce 2004. Tehdy fitness řetězec otevřel poprvé ve zkušebním provozu v německém Mnichově. V roce 2011 byl koncept natolik úspěšný, že se vedení rozhodlo expandovat do Nizozemí. Za ním následovalo Rakousko a také Švýcarsko. Tento rok se kromě České republiky otevírají i první pobočky v Itálii, Lucembursku a Slovinsku. V současné době provozuje značka téměř tisíc provozoven v různých evropských zemích. Jen za posledních třináct let bylo založeno více než pět set poboček a mateřská společnost odhaduje, že jich každoročně přibude v průměru dalších šedesát.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články