3 znamení zvěrokruhu, která mají soutěživou povahu a obrovský potenciál splnit si každý sen

3 znamení zvěrokruhu, která mají soutěživou povahu a obrovský potenciál splnit si každý sen
Zdroj: Pixabay

Která tři znamení zvěrokruhu v sobě mají obrovskou sílu dosáhnout velkých cílů? Komu soutěživost proudí v žilách a nenechá druhé vyhrát? Tito lidé si tvrdou prací zkrátka vždycky vybojují úspěch.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 03. 2022 06:00

Víte, která znamení zvěrokruhu se nikdy nevzdávají a soutěžní prostředí je navíc motivuje? Podívejte se na ty, kteří v sobě mají odvahu, sílu i chuť žít. Pomáhá jim to plnit i ty největší sny, které v srdci mají.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Soutěživá povaha, kreativní mysl i skvělé nápady - to vše se ve vás skrývá! Vy zkrátka umíte žít. Soubor vlastností, které máte, vám zaručuje velký úspěch. Dokonce není neobvyklé, že svým úspěchem přispějete i k úspěchu druhých.

Zkrátka vám záleží na lidech kolem sebe a nebojíte se je podpořit. Ostatní vás za to milují. Vaše nadšení, kterým dokážete strhnout dav a inspirovat ho, je obdivuhodné. Nebojte se ostatním nabídnout své nápady, abyste mohli vyrůst společně. Vaší slabinou jsou občasné pochyby o sobě. Měli byste si však uvědomit, že negativní myšlenky nikam nevedou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jste skvělými sportovci a nikdy se nevzdáváte. Pokud vám jedno řešení nefunguje, v minutě najdete druhé. Často vám až příliš záleží na tom, co si o vás myslí ostatní. O to víc máte potřebu jim dokazovat, že to zkrátka zvládnete. Jindy by to byl zbytečný maraton za uznáním, tady to však funguje jako naprosto dokonalá motivace.

Neumíte nechat druhé vyhrát, a tak vaše dychtivost pomáhá tomu, abyste dosáhli každého cíle, který si určíte. Zuřivě se zastáváte lidí, které milujete, je to pro vás největší hnací motor. S lidmi, kteří se neshodují s vaším myšlením, často vůbec nediskutujete. Považujete to za zbytečné zdržování.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Přirozeností Lva je výhra a vedení, takže u něj najdete i soutěživost. Vy, kteří máte do vínku danou lví povahu, ukazujete neuvěřitelnou odvahu i v těch nejmenších každodenních záležitostech. V kariéře toužíte po úspěchu, důležitá je pro vás však morálka a pracovní etika.

Často předpokládáte, že vaše subjektivní pravda je tou jedinou správnou a můžete se tak dostat do konfliktu. Za tvrdou práci očekáváte zásluhy a ve skrytu duše toužíte po obdivu. To vás motivuje být stále lepším a pokořovat jednu hranici za druhou. Rádi navazujete nová přátelství a propojujete své nápady s druhými. To je naprosto úžasná vlastnost!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články