3 znamení zvěrokruhu, která jsou skvělými rodiči a vždy si vědí rady. Jste mezi nimi i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou skvělými rodiči a vždy si vědí rady. Jste mezi nimi i vy?
Zdroj: Freepik

Být rodičem je úkol nelehký. Někteří však na to mají přirozený talent. O kterých znameních zvěrokruhu je v tomto případě řeč a kdo upřednostňuje rodinu před kariérou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 02. 2022 06:00

Na rodičovství neexistuje žádný univerzální návod. Co je pro jednoho dobrý způsob výchovy, druhý by hned odsoudil. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu si vždy vědí rady a jsou pro své děti skvělými parťáky do života. Tito lidé v sobě mají hluboce zakořeněnou touhu po spokojené rodině a často tomu obětují další aspekty svého života. O kterých je řeč?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Žijí svou rodinou a kariéru budují málokdy. Práce je pro ně prostředkem, jak si zajistit obživu. Rychle z ní spěchají zpátky domů, aby mohli trávit čas s těmi, kteří jsou jejich srdci nejblíž. Často jsou si se svými dětmi až neobvykle blízko i v dospělosti, což někdy popuzuje jejich partnery. Úmysly Ryb jsou však čisté, nemají tendenci s někým soupeřit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah jsou empatické bytosti vždy připravené druhému naslouchat. Pro své děti žijí a jsou ochotni pro ně obětovat úplně všechno. Rádi s nimi jezdí na výlety a často je vedou k přírodě. Nesnesou, pokud by jejich potomci neměli vztah ke zvířatům.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci jsou úžasní rodiče. Vždy vědí, jak se postavit k různým situacím. Zachovávají chladnou hlavu i ve chvílích, kdy ostatní začínají panikařit. Jejich děti je milují a jsou pro ně parťáky, kterým se nebojí svěřit s jakoukoliv vylomeninou. Umí si s dětmi hrát a nikdy se nestarají o to, jak u toho vypadají. Touží po rodině, a když ji mají, je pro ně vším.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články