3 znamení zvěrokruhu, která umí ostatním nejlépe poradit. Jste to právě vy?

3 znamení zvěrokruhu, která umí ostatním nejlépe poradit. Jste to právě vy?
Zdroj: Freepik

Popovídat si s někým upřímně a otevřeně potřebuje každý z nás. U kterých tří znamení zvěrokruhu vždy najde podporu, pochopení a v neposlední řadě i užitečnou radu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 02. 2022 06:00

Kdo vás vždy vyslechne a od koho můžete čekat pochopení? Podívejte se, která znamená zvěrokruhu pozorují a tiše naslouchají, vždy pro vás mají užitečnou radu a nemusíte se u nich obávat žádného soudu. Patříte mezi ně i vy?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se umí perfektně vcítit do druhých a nikdy je neodmítnou. Soucítí s každým, kdo se jim svěří se svým problémem, a jsou ochotni okamžitě nalézt řešení. Druzí se na ně rádi obracejí právě proto, aby zjistili to, co v danou chvíli nevědí. O sobě toho prozrazují většinou dost málo, a tak jsou vlastně rádi, když mluví někdo jiný. Jsou racionální a za každých okolností umí volit ta správná slova. Umí druhé ujistit, že daná situace dopadne dobře.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vždy vás rádi vyslechnou a budou se o vás zajímat. Umí skvěle odhadnout situaci a vždy si vědí rady. S ostatními rádi diskutují, do svého soukromí však dovolují druhým vstoupit jen ve chvíli, kdy jim už skutečně důvěřují. I kdyby se někdy vaše cesty s Blížencem rozešly, vždy se k němu budete rádi vracet pro radu a bezpečí, které v jeho přítomnosti cítíte. Je loajální, stabilní a trpělivý. Než něco řekne, vždy si to dobře rozmyslí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zrozenci v tomto znamení jsou laskaví a umí podpořit druhé. Vyslechnou vás a nikdy nebudou soudit. Umí se bavit o čemkoliv, zároveň dávají najevo hodnoty, které mají striktně nastaveny. Peníze pro ně nejsou důležité, vašim finančním problémům tak možná neporozumí. V lásce mají však pochopení téměř pro cokoliv a vždy se snaží najít příčinu chování druhých. Nevěří, že je někdo zlý jen pro zábavu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články