3 znamení zvěrokruhu, která bude na podzim lákat zakázané ovoce. Podlehnou?

3 znamení zvěrokruhu, která bude na podzim lákat zakázané ovoce. Podlehnou?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, které znamení zvěrokruhu si na podzim neodpustí nějaký ten románek či bokovku, kterou si bude zvedat sebevědomí. Dejte si ale pozor, mohli byste si pořádně zavařit! Čeká podobné dobrodružství právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 09. 2022 06:00

I jindy počestná znamení zvěrokruhu mají občas tendenci zhřešit. Podívejte se, koho bude na podzim lákat nový protějšek, který jim bude skutečně naslouchat a jen u toho možná neskončí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve vašem partnerském vztahu to teď stojí za starou belu, a tak se ozýváte všem, které máte v kontaktech. To by mohlo vést k tomu, že skutečně rozvinete s někým ze svých známých podnětnou konverzaci, která vás naprosto uchvátí. Na druhé straně si ale budete moc dobře vědomi toho, že se pohybujete na tenkém ledě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V práci toho v příštích týdnech budete mít až nad hlavu, a tak budete hledat únik z reality. Člověka, který si s vámi vymění každý den pár zpráv o věcech, které se vám dějí. Někoho, kdo vám řekne, že vám to opravdu sluší. Člověka, kterého budou zajímat vaše tužby. A vypadá to, že takový nebude mezi těmi, které už jste si pustili k tělu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V lásce teď trochu pokulháváte, zkrátka si nechcete dovolit být šťastní. Ačkoliv jsou vztahy na pracovišti u vás nejspíš (oficiálně i neoficiálně) zakázané, neodradí vás to od pořádně vášnivého románku. Je ovšem otázka, nakolik takový úlet může mít budoucnost.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články