Ondřej Sokol a Jiří Dvořák ukázali ve Varech výrazně mladší partnerky: Komu to víc slušelo?

Ondřej Sokol a Jiří Dvořák ukázali ve Varech výrazně mladší partnerky: Komu to víc slušelo?
Zdroj: Herminapress, Jiří Schott/koláž Lifee.cz
Jiří Dvořák se procházel po Karlových Varech se svou novou láskou Martinou Zábranskou.Jiří má slabost pro mladší ženy. Před sympatickou Slovenkou chodil s třiatřicetiletou Jitkou Randárovou. Loni v prosinci pak herec potvrdil, že se rozešli.Po Martinině boku Jiří Dvořák omládl a vyzařuje z něj spokojenost.Jiří Dvořák se ve Varech ochotně fotil s fanynkami, přičemž za aparátem leckdy stála právě Martina (na snímku vpravo).+ 5 fotek+ 6 fotek

Výrazně mladšími partnerkami se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech pochlubili herci Ondřej Sokol (50) a Jiří Dvořák (55). Zatímco Ondřej a devětadvacetiletá Nikola už patří ke stabilním párům českého showbyznysu, Jiří svou novou lásku vyvedl do větší společnosti vůbec poprvé. Kterému z párů to v lázeňském městě více slušelo?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 07. 2022 14:30

Ondřej Sokol (50) oficiálně chodí s učitelkou z mateřské školy Nikolou už více než čtyři roky. A jak se zdá, vše je pořád zalité sluncem. V roce 2019 se hrdličky zasnoubily na nejvyšším mrakodrapu v Londýně a v plánu mají podle Ondřeje i originální svatbu.

Chystá se drive-in svatba v Las Vegas?

„Ve Vegas je takový drive-in na oddávání. Je to vedle Little White Wedding Chapel, kde se bral Ross s Rachel (postavy z populárního seriálu Přátelé - pozn. red.). Je tam půjčovna kostýmů, půjčíš si kostým, sedneš si do kabria, chlápkovi zaplatíš, jenom se vykloní z okýnka, dáš mu doklady. Ani nevystoupíš z auta a jsi oddaný. To se mi líbilo, dohodli jsme se, že to uděláme takhle, ale zavřeli celý svět. Zatím čekáme. Svatba je odložena do otevření hranic. Tak jestli nám to vydrží…,“ prozradil loni v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Na červeném koberci v Karlových Varech to oběma moc slušelo. Ondřej zvolil neformální světlý oblek, Nikola pak elegantní overal, který krásně podtrhl její štíhlou figuru.

Jiřího Dvořáka okouzlila osmadvacetiletá Slovenka

Také herec Jiří Dvořák září štěstím. Na filmový festival vyrazil jako každoročně po boku krásné ženy. Jeho někdejší přítelkyni Jitku Randárovou, se kterou chodil devět let, ale letos vystřídala o 27 let mladší slovenská herečka a moderátorka Martina Zábranská. Web eXtra.cz je nachytal, jak jdou ruku v ruce po kolonádě.

I když láska tohoto páru se zdá ještě mladá, Martina se už v českém showbyznysu cítí jako ryba ve vodě. Dokázala to i v lázeňském městě, kde se čile dala do hovoru s Adamem Mišíkem a došlo i na přátelské objetí.

Jak to oběma párům s velkým věkovým rozdílem ve Varech slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články